Asterix και Obelix: Έρχεται animated σειρά στο Netflix

Με τις περισσότερες παιδικές σειρές να επιστρέφουν με τον ένα ή με τον άλλον τρόπο, θα ήταν πολύ μικρές οι πιθανότητες να μη δούμε και μία νέα προσπάθεια στους αγαπημένους μας Γαλάτες, Asterix και Obelix.

Οι δύο ήρωες θα επιστρέψουν με μία animated σειρά από το Netflix και οι πληροφορίες που έχουμε μέχρι τώρα είναι πως η παραγωγή της θα πραγματοποιηθεί στη Γαλλία και θα κυκλοφορήσει το 2023. Μάλιστα, παράγωγος θα είναι ο σκηνοθέτης και συγγραφέας της ταινίας Astérix & Obélix: Mission Cléopâtre, Alain Chabat. Η σειρά του Netflix θα βασίζεται στον τόμο του comic με τίτλο Asterix and the Big Fight.

Η υπόθεση με βάση το συγκεκριμένο τεύχος του comic είναι η εξής:

Οι Γαλάτες χωρίς μαγικό φίλτρο; Μα τον Τουτατή! Όταν ο δρυίδης Πανοραμίξ πέφτει θύμα επίθεσης των Ρωμαίων, ο Obelix τους αναχαιτίζει ρίχνοντάς τους απλά… ένα μενίρ! Το μενίρ, δυστυχώς όμως, βρίσκει… τον Πανοραμίξ! Μετά από το ατύχημα, ο Πανοραμίξ παθαίνει ολοκληρωτική αμνησία και δεν μπορεί με τίποτα να θυμηθεί τη συνταγή του μαγικού φίλτρου που δίνει στους στρατιώτες υπερφυσικές δυνάμεις.

Αυτές είναι οι πρώτες πληροφορίες της σειράς του Asterix και Obelix. Μάλιστα η ισπανική σελίδα του Netflix επιβεβαίωσε τις φήμες κάνoντας το παρακάτω post στο twitter:

To tweet αναφέρει όσα σας περιγράψαμε παραπάνω. Αυτές είναι όλες οι πληροφορίες που γνωρίζουμε μέχρι τώρα για την animated σειρά Asterix και Obelix αναμένουμε περισσότερα νέα σύντομα.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Αποκαλύφθηκε η έκδοση παραγωγής του νέου Honda Civic

Ακυρώθηκε το Lord of the Rings MMO του Amazon

FIND US ON