Jupiter’s Legacy: Αυτή είναι η νέα σειρά υπερηρώων του Netflix

Μόλις πριν λίγο δημοσιεύτηκε νέο trailer για τη σειρά υπερηρώων του Netflix, το Jupiter’s Legacy, δίνοντάς μας μια ματιά στη νέα Super-hero σειρά που έρχεται.

Με βάση το ίδιο comic, το Jupiter’s Legacy ακολουθεί την ιστορία των πρώτων υπερηρώων του κόσμου που έλαβαν τις δυνάμεις τους τη δεκαετία του 1930. Σήμερα, αν και έχουν  αποσυρθεί, τα παιδιά τους αγωνίζονται να ανταποκριθούν στα θρυλικά κατορθώματα των γονιών τους. Δείτε το επίσημο trailer παρακάτω:

Με πρωταγωνιστές τους Josh Duhamel, Ben Daniels, Leslie Bibb, Elena Kampouris (ελληνοαμερικανίδα ηθοποιός), Andrew Horton, Mike Wade and Matt Lanter, το Jupiter’s Legacy υπόσχεται μία επική σειρά που θα είναι η απάντηση του Netflix στην Disney+ και την Marvel.

Ο Josh Duhamel (Transformers, Batman: The Long Halloween, Part One) πρωταγωνιστεί ως Sheldon Sampson aka ‘The Utopian’, ένας πατριώτης Αμερικανός που έχασε τα πάντα στο «κραχ» του Χρηματιστηρίου του 1929. Μαζί με μια μικρή ομάδα των φίλων και της οικογένειάς του, ο Sampson ταξιδεύει σε ένα μυστηριώδες νησί 600 μίλια δυτικά του Πράσινου Ακρωτηρίου, αφού το νησί του εμφανίζεται σε ένα όνειρο. Επιστρέφει στις Ηνωμένες Πολιτείες και γίνεται The Utopian, ανάλογος Superman και σχηματίζει την ομάδα υπερηρώων που ονομάζεται The Union.

Jupiter's Legacy

Ο Ben Daniels (Rogue One: A Star Wars Story, The Crown, πρωταγωνιστεί ως ο μεγαλύτερος αδελφός του Sheldon Sampson, Walter, ο οποίος γίνεται Brainwave και ασκεί ψυχικές δυνάμεις που του επιτρέπουν να διαχωρίσει το μυαλό ενός άλλου ατόμου από το φυσικό τους σώμα και να τους φυλακίσει σε μια “ψυχική διάσταση” της δικής του δημιουργίας.

Το Jupiter’s Legacy είναι μόνο η αρχή της εξερεύνησης του Millarworld (τον κόσμο που δημιούργησε ο Millar, δημιουργός της ιστορίας). Ο ίδιος ο Millar εκθείασε το Netflix για την εμπιστοσύνη που του έχουν και την ελευθερία που του παρέχεται για να προσαρμόσει το έργο του με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

Ο Steven S. DeKnight του Daredevil, θα λειτουργήσει ως showrunner και εκτελεστικός παραγωγός και θα σκηνοθετήσει το πρώτο επεισόδιο, το Jupiter’s Legacy πρόκειται να κάνει πρεμιέρα στην υπηρεσία ροής αργότερα φέτος στις 7 Μαΐου 2021

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Brian O’Conner είναι ακόμα ζωντανός στο Fast and Furious

Ο εχθρός της Diana που παραλίγο να δούμε στο “Wonder Woman 1984”

Dataminer βρήκε περιγραφές νέων αποστολών στο Cyberpunk

FIND US ON