The Walking Dead: Επίσημη ημερομηνία της τελευταίας σεζόν

Το Walking Dead είναι ίσως μία από τις πιο γνωστές σειρές των τελευταίων χρόνων ή και γενικά. Η διάσημη σειρά “ρίχνει αυλαία” φέτος το καλοκαίρι ,κλείνοντας με αυτό τον τρόπο δέκα σεζόν που με την τελευταία θα φτάσουν αισίως τις 11.

the walking dead

Η σειρά είχε δυσκολευτεί ιδιαίτερα με την πανδημία αφού αναγκάστηκε να σπάσει την δέκατη σεζόν σε 2 μέρη και την πάει πίσω στα γυρίσματα. Τώρα το The Walking dead θα εφαρμόσει αυτό το σύστημα και την 11η σεζόν με το πρώτο επεισόδιο να προβάλλεται στις 22 Αυγούστου του 2021. Η 11η σεζόν θα χωριστεί σε δύο μέρη όπως προ-αναφέραμε με το κάθε ένα να αποτελείται από 8 επεισόδια και το δεύτερο μέρος να προβάλλεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022.

Μάλιστα για την σειρά ανέβηκε teaser trailer στο tweeter που μπορείτε να δείτε παρακάτω:

H υπόθεση της σειράς αναφορικά με την 1η σεζόν ώστε να αποφευχθούν τα spoilers είναι η εξής:

Ο σερίφης  Rick Grimes είναι ο πρωταγωνιστής ο οποίος ξυπνάει από κόμμα στο νοσοκομείο, όπου νοσηλευόταν, αντικρίζοντας ζόμπι να έχουν κατακλύσει τον κόσμο. Κατόπιν, ο Rick, ξαναβρίσκει την οικογένειά του και γίνεται επικεφαλής μίας ομάδας από ανθρώπους που είχαν επιβιώσει. Με αυτή την ομάδα παλεύουν για την επιβίωση εναντίον των ζόμπι αλλά και διαφόρων ανθρώπων, οι οποίοι είναι επικίνδυνοι κι από τα ζόμπι. Ο πρώτος κύκλος διαδραματίζεται στην πόλη της Ατλάντας, αλλά και στις γύρω περιοχές, τοποθεσία που δεν αλλάζει έως και τα μισά της πέμπτης σεζόν. Ενώ από τα μισά της πέμπτης κι έπειτα η σειρά διαδραματίζεται στην Αλεξάνδρεια της Βιρτζίνιας.

the walking dead

Η σειρά είναι διαθέσιμη και στο ελληνικό Netflix, ωστόσο αυτή τη στιγμή υπάρχουν στην πλατφόρμα τα πρώτα 15 επεισόδια της δέκατης σεζόν και αναμένουμε τα επόμενα 7 μπορείτε να τα δείτε πατώντας εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ανακοινώθηκε το πρόσθετο περιεχόμενο του Nier Replicant

F9: Vin Diesel vs John Cena στο νέο trailer του Fast and Furious 9

Όλες οι ανακοινώσεις που είδαμε στο πρόσφατο Nintendo Indie World

FIND US ON