fbpx

Creative SXFI AIR GAMER: Το νέο ασύρματο headset έρχεται σε ελκυστική τιμή

Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Creative SXFI AIR GAMER, το οποίο ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά των SXFI AIR και SXFI GAMER για τα πιο ευέλικτα Super X-Fi ακουστικά μέχρι σήμερα. Με συνδεσιμότητα Bluetooth 5.0 και USB-C, το SXFI AIR GAMER προσφέρει στους χρήστες τα καλύτερα από τους δύο “κόσμους”. Απόλαυση μουσικής χωρίς καλώδια και ταινίες και gaming χωρίς καθυστέρηση κατά τη  σύνδεση σε υπολογιστή ή κονσόλες. Τα νέα ακουστικά έρχονται επίσης με πλήθος “μαγικών” που βελτιώνουν τη φωνητική επικοινωνία, είτε πρόκειται για gaming είτε για κλήσεις συνδιάσκεψης ή online μαθήματα.

Άλλα χαρακτηριστικά που περιλαμβάνει είναι η διαισθητική λειτουργία ελέγχου αφής στο ακουστικό, το μικρόφωνο CommanderMic με καθαρότητα επαγγελματικής ποιότητας και το ηχητικό προφίλ SXFI BATTLE Mode για την παροχή της βέλτιστης εμπειρίας στους  ακόρεστους παίκτες. Είναι επίσης εξοπλισμένο με καλώδιο USB ενισχυμένο με Kevlar για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα και βελούδινα μεγάλα ακουστικά για μεγαλύτερης διάρκειας άνεση.

Ιδανικά για ταινίες, μουσική και ακόμα περισσότερο για gaming

Σχεδιασμένο με υψηλής ποιότητας οδηγούς Νεοδυμίου 50 mm, το SXFI AIR GAMER προσφέρει πλούσιες, ζωντανές λεπτομέρειες του ήχου με εξαιρετική ευκρίνεια και ισχυρό μπάσο για μια εντυπωσιακή εμπειρία που τροφοδοτείται από το Super X-Fi, τη βραβευμένη τεχνολογία που προσφέρει ολογραφικό ήχο υψηλής ευκρίνειας σαν να υπάρχει ένα σύστημα πολλαπλών ηχείων υψηλών προδιαγραφών που έχει ρυθμιστεί στα ακουστικά.

Αυτά τα υβριδικά ασύρματα USB ακουστικά διαθέτουν επίσης τη νέα λειτουργία SXFI BATTLE, ένα ειδικά σχεδιασμένο προφίλ ήχου που προσφέρει καλύτερη εμπειρία gaming για χρήστες με ακριβή ηχητικά στοιχεία, προβολή απόστασης και κατευθυντικότητα για να παρέχουν στους παίκτες ένα πλεονέκτημα όταν παίζουν first-person-shooter games.

Creative SXFI AIR GAMER:

Οι μάγοι των φωνητικών τεχνολογιών

Με το τελευταίο CommanderMic που παρουσιάζει ένα μοναδικό ακουστικό σχεδιασμό με
ενσωματωμένο ποπ φίλτρο και SXFI inPerson Microphone Technology, το SXFI AIR GAMER
προσφέρει καλύτερη καταστολή θορύβου ενώ ενισχύει τη λήψη φωνής για καθαρότερη και
καλύτερη επικοινωνία. Με τον ηχητικό ρεαλισμό του Super X-Fi, είναι επίσης ένα ιδανικό ακουστικό για κλήσεις συνδιάσκεψης και online μάθηση, καθώς οι χρήστες αισθάνονται σαν να βρίσκονται μπροστά στον άλλο μέσα στο ίδιο δωμάτιο.

Κάνοντας το ντεμπούτο της, η ολοκαίνουργια τεχνολογία GamerChat επιτρέπει στους χρήστες να βιώσουν τα Super X-Fi ολογραφικά εφέ ήχου όχι μόνο για το gameplay αλλά και κατά τη συνομιλία στο κινητό τους μέσω Bluetooth. Με αυτήν τη δυνατότητα, οι χρήστες μπορούν να λαμβάνουν ταυτόχρονα εισερχόμενες κλήσεις, χωρίς να χρειάζεται να βγάζουν τα ακουστικά τους και να επιστρέφουν αμέσως στη δράση χωρίς διακοπές στο παιχνίδι. Λειτουργεί επίσης καλά με πλατφόρμες παιχνιδιών όπως το Nintendo Switch που συνήθως δεν υποστηρίζει επικοινωνίες εντός παιχνιδιού.

Creative SXFI AIR GAMER:

 

Άνεση όλη την Ημέρα

Εξοπλισμένο με νέα δερμάτινα ακουστικά πρωτεΐνης που είναι απαλά στην αφή, το SXFI AIR
GAMER ανεβάζει το επίπεδο άνεσης σε σχέση με τα προηγούμενα μοντέλα. Τα μαξιλαράκια των ακουστικών είναι διάτρητα για να αναπνέουν καλύτερα και είναι πολύ μεγάλα για περισσότερο άνεση στο αυτί και καλύτερη απορρόφηση των κραδασμών. Όλα αυτά θα βοηθήσουν στη μείωση της κόπωσης από τη χρήση των ακουστικών, ακόμη και μετά από πολλές ώρες χρήσης.

Αφθονία Αξεσουάρ

Το SXFI AIR GAMER έρχεται με:
– Ειδικά σχεδιασμένο καλώδιο USB-C ενισχυμένο με Kevlar, κατασκευασμένο σχολαστικά για
μεγαλύτερη αντοχή και ισχύ
– Καλώδιο γραμμής εισόδου 3,5 mm, που επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε
οποιαδήποτε παλιά πηγή ήχου για να ενισχυθεί με την Super X-Fi τεχνολογία
– CommanderMic, κυρίως για gaming και κλήσεις συνδιασκέψεων
– Το μικρόφωνο NanoBoom ως εναλλακτική λύση του μεγαλύτερου CommanderMic
– Ένας προσαρμογέας USB-C σε USB-A περιλαμβάνεται επίσης για σύνδεση με παλαιότερες
συσκευές USB-A

Με ιδιαίτερο σχεδιασμό, άνεση, εξαιρετική ποιότητα ήχου και ευέλικτη συνδεσιμότητα, το Creative SXFI AIR GAMER διαθέτει όλα τα προσόντα να γίνει το ιδανικό – όλα σε ένα – ακουστικό για gaming, μουσική και ταινίες, καθώς και κλήσεις συνδιάσκεψης εργασίας και online εκπαίδευση.

Creative SXFI AIR GAMER:

Τιμή και Διαθεσιμότητα

Το Creative SXFI AIR GAMER είναι διαθέσιμο στο Creative.com στα 139.99€

guest
0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια
Eneba Many GEOs

READ MORE

FIND US ON

6,343FansLike
727FollowersFollow
298FollowersFollow
1,910SubscribersSubscribe