Creative SoundBlasterX G6 – Review

Βασισμένη στην εξαιρετική κάρτα ήχου Sound BlasterX G5, η νέα SoundBlasterX G6 της Creative, έρχεται να ανεβάσει το gaming σε άλλο επίπεδο, προσφέροντας μία ανώτερη εμπειρία ακρόασης.

H SoundBlasterX G6 έχει την καλύτερη ηχητική απόδοση από κάθε κάρτα ήχου USB ή Gaming DAC στην αγορά. Όταν συνδυάζεται με ένα σετ καλών ακουστικών, ο ήχος της “ζωντανεύει” τα παιχνίδια, παρέχοντας νέα στοιχεία ήχου. Καλύτερος ήχος σημαίνει καλύτερη απόδοση και καλύτερη απόδοση σημαίνει καλύτερη αντιμετώπιση των αντιπάλων σου.

Η κάρτα της SoundBlaster είναι συμβατή με PC, κονσόλες αλλά και ακουστικά. Όσον αφορά στις κονσόλες, η G6 μπορεί να συνδεθεί με το καλώδιο της οπτικής ίνας, ενώ θα χρειαστεί να συνδεθεί και μέσω του micro USB καλωδίου, είτε απ’ ευθείας από την κονσόλα είτε από άλλη πηγή τροφοδοσίας. Στα PC από την άλλη, τα πράγματα είναι πιο απλά αφού χρειάζεται μόνο το micro USB καλώδιο που τροφοδοτεί την κάρτα.

Δείτε αναλυτικότερα την παρουσίασή μας στο βίντεο που ακολουθεί:

Αν σας άρεσε η παρουσίαση, μην ξεχάσετε να κάνετε ένα like στο βίντεο και ένα subscribe στο κανάλι μας στο YouTube, για να ενημερώνεστε πρώτοι για κάθε νέο μας βίντεο.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Voldemort Origins of the Heir: Το fan film που τα έβαλε με τη Warner Bros.

Apples: Η ελληνική ταινία που επιλέχθηκε να διεκδικήσει Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers