AOC AG273QZ: Ένα gaming monitor που δεν είναι σαν τα άλλα

Πρόσφατα είχαμε στα χέρια μας το gaming monitor AOC AG273QZ. Η οθόνη-υπερπαραγωγή της AOC ανήκει στην σειρά AGON και φέρει πάνω της αρκετά καλούδια που αφορούν αποκλειστικά στους gamers.

Έρχεται με ένα TN panel και απλώνεται πάνω σε 27 ίντσες, ενώ η ανάλυσή της είναι στα 2560×1440 pixels, δηλαδή στην κατηγορία των 2K οθονών. Σε λοιπά τεχνικά χαρακτηριστικά, η AOC AG273QZ οθόνη έχει 0.5 ms χρόνο απόκρισης σε MPRT, DisplayHDR 400 τεχνολογία, συμβατότητα με AMD FreeSync Premium Pro(αλλά και G-Sync), ενώ ασφαλώς μιλάμε για ένα flat monitor με 16:9 αναλογίες.

Το panel της AG273QZ παρουσιάζει μία εντυπωσιακή ευρεία γκάμα χρωμάτων (126,4% sRGB, 93,7% AdobeRGB) που είναι πιο ρεαλιστική από ποτέ. Μιλώντας για τα χρώματα: το Light FX της AOC είναι ένα προσαρμόσιμο RGB LED δακτυλίδι στην πλάτη της οθόνης που επιτρέπει στους gamers να αναδείξουν τα αληθινά τους χρώματα.

Μιας και μιλάμε για TN panel, η αντίθεση είναι στα 1000:1 ενώ η φωτεινότητα στα 400 Nits. Στο πίσω μέρος της οθόνης υπάρχουν αρκετές θύρες για διάφορες συνδέσεις, καθώς επίσης και 2 ηχεία από 5 Watt το κάθε ένα.

Μπορείτε να δείτε τα υπόλοιπα χαρακτηριστικά της οθόνης της AOC, αλλά και τις προσωπικές μας απόψεις και εμπειρίες με αυτή, στο βίντεο που ακολουθεί:

Περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη AOC AG273QZ, μπορείτε να βρείτε μέσα από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Qualcomm: Τεράστια αύξηση στα έσοδα, προειδοποιεί για ελλείψεις

Στο νέο δωρεάν DLC του Plague Inc. καταπολεμάς την πανδημία

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers