Το SteelSeries Rival 3 Wireless είναι ένα από τα πιο πρόσφατα ποντίκια της SteelSeries. Πρόκειται για μια οικονομική πρόταση από την εταιρεία, που συγκαταλέγεται στο στρατόπεδο των ασύρματων συσκευών.

Αφού, λοιπόν, έφτασε στα χέρια μας το Rival 3 Wireless, εντοπίσαμε ορισμένα άκρως θετικά στοιχεία σε αυτό. Μιλάμε για ένα gaming ποντίκι που προσφέρει έως και 400 ώρες αυτονομίας με δύο μπαταρίες AA, ενώ φέρει αρκετά χαρακτηριστικά που βελτιώνουν την εμπειρία χρήσης. Η συνδεσμολογία του γίνεται είτε μέσω ενός USB dongle που συνδέεται στον υπολογιστή, είτε απευθείας μέσω Bluetooth και χωρίς την χρήση άλλου βοηθητικού εξαρτήματος. Ο τρόπος αυτός, μπορεί να κάνει το ποντίκι συμβατό και με πολλές άλλες συσκευές πέρα από υπολογιστή, όπως ένα tablet, ένα laptop, μια τηλεόραση, καθώς και τις κονσόλες PlayStation και Xbox.

Το SteelSeries Rival 3 Wireless χρησιμοποιεί τον πιο πρόσφατο TrueMove Air αισθητήρα της εταιρείας, που του προσδίδει άριστη απόκριση και ταχύτητα. Φτάνει έως και τα 18.000 DPI ενώ διαθέτει RGB φωτισμό στην ροδέλα, καθώς και 6 πλήρως προγραμματιζόμενα πλήκτρα.

Περισσότερες πληροφορίες για το ποντίκι, μπορείτε να δείτε στην αναλυτική παρουσίασή μας στο κανάλι του Three Pixels Lab στο YouTube:

Το SteelSeries Rival 3 Wireless θα το βρείτε στην ελληνική αγορά γύρω στα 55€-65€, ενώ περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.