Τα γρηγορότερα αυτοκίνητα παραγωγής από τις γνωστότερες εταιρείες ανά τον κόσμο

Είναι στην ανθρώπινη φύση να πιεζόμαστε στα όρια, γι’ αυτό και έχουμε κατασκευάσει αυτοκίνητα ικανά για εξαιρετικές ταχύτητες όπου η αδρεναλίνη χτυπάει κόκκινο. Παρακάτω έχουμε κάνει μία αλφαβητική λίστα η οποία αναφέρει λεπτομερώς τα γρηγορότερα αυτοκίνητα, είτε αυτό έχει να κάνει με τελική ταχύτητα είτε με επιτάχυνση, που μας συγκλόνισαν τα τελευταία έτη.

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio – 307 χλμ/ώρα

Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio γρηγορότερα αυτοκίνητα

Σε αντίθεση με τους περισσότερους από τους αντιπάλους της στην αγορά των γρήγορων sedan, η Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio δε φέρει περιορισμό ταχύτητας στα 250 χλμ/ώρα. Αντ’ αυτού, η ιταλική εταιρεία επιτρέπει στη Giulia να φτάσει στα όριά της, όπου η ισχύς του κινητήρα των 510 ίππων δεν μπορεί πλέον να ξεπεράσει τις δυνάμεις αντίστασης. Η Alfa δεν είναι το πιο ισχυρό τετράθυρο σαλόνι επιδόσεων, αλλά έχει την καλύτερη αναλογία ισχύος προς βάρος στην κατηγορία της. Υπάρχει, επίσης, η περιορισμένη έκδοση Giulia GTAm που έχει 540 ίππους και είναι 100 κιλά ελαφρύτερη από τη τυπική GTA με κινητήρα V6 2,9 λίτρων.

Aston Martin DBS Superleggera – 340 χλμ/ώρα

Aston Martin DBS Superleggera γρηγορότερα αυτοκίνητα

Είναι ασφαλές να υποθέσουμε ότι η Aston Martin Valkyrie των 1160 ίππων θα έχει υψηλότερη τελική ταχύτητα από την DBS Superleggera, αλλά η χαμηλoύ όγκου Valkyrie έχει εξαντληθεί. Αυτό αφήνει τη κομψό Superleggera με κινητήρα V12 ως το γρηγορότερο τρέχον αυτοκίνητο παραγωγής της Aston Martin, με τελική ταχύτητα στα 340 χλμ/ώρα. Ένας κινητήρας V12 twin-turbo 5,2 λίτρων βρίσκεται κάτω από το καπό της DBS, παράγοντας 715 ίππους, ενώ παρέχει επίσης επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,4 δευτερόλεπτα.

Audi R8 V10 Performance – 330 χλμ/ώρα

Audi R8 V10 Performance

Ακόμα και με τα διάφορα αυτοκίνητα της σειράς RS της Audi, το R8 είναι αυτό που προσφέρει τη υψηλότερη μέγιστη ταχύτητα των 330 χλμ/ώρα. Πρέπει να επιλέξει κανείς το μοντέλο V10 Performance, σε σχέση με το τυπικό R8, για να αγγίξει τέτοιες ταχύτητες. Ο κινητήρας 5,2 λίτρων του μοντέλου Performance με τους 611 ίππους, σε συνδυασμό με τετρακίνηση, επιτυγχάνει την επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε 3,1 δευτερόλεπτα.

Bentley Continental GT – 333 χλμ/ώρα

Bentley Continental GT γρηγορότερα αυτοκίνητα

Υπάρχει ένα εκπληκτικό χαρακτηριστικό που κάνει ένα πολυτελές κουπέ όπως τη Bentley Continental GT να μπορεί να φτάσει, με απόλυτη άνεση, τη τελική ταχύτητα των 333 χλμ/ώρα. Αυτό το κορυφαίο χαρακτηριστικό είναι ένας υπερτροφοδοτούμενος W12 κινητήρας 6,0 λίτρων που παρέχει 635 ίππους στα χέρια το οδηγού, επιτρέποντάς του να φτάσει στα 100 χλμ/ώρα σε 3,6 δευτερόλεπτα. Η ροπή, τέλος, των 900Nm βοηθάει τη γρηγορότερη Bentley, η οποία βρίσκεται πλέον υπό γερμανική διοίκηση, να ξεπεράσει το σημαντικό βάρος των 2244 κιλών.

BMW M5 Competition – 304 χλμ/ώρα

BMW M5 Competition

Για να απολαύσει κανείς το γρηγορότερο αυτοκίνητο της BMW, θα πρέπει να βεβαιωθεί ότι θα έχει επιλέξει ένα όχημα εκ της γκάμας M Performance. H M5 Competition, λοιπόν, είναι η κορυφαία BMW της σειράς, μάλλον η γρηγορότερη. Η επίτευξη τελικής ταχύτητας των 304 χλμ/ώρα οφείλεται στον V8 κινητήρα 4,4 λίτρων που αποδίδει 625 ίππους. Βέβαια, σύντομα όλα αυτά τα νούμερα μπορεί να ξεπεραστούν μιας και ο εξηλεκτρισμός της σειράς M είναι κοντά.

Bugatti Chiron – 490 χλμ/ώρα

Bugatti Chiron γρηγορότερα αυτοκίνητα

Όταν κυκλοφόρησε για πρώτη φορά, η Bugatti χλεύαζε τον εαυτό της σχετικά με την τελική ταχύτητα της Chiron. Η εταιρεία ανέφερε το μέγιστο των 420 χλμ/ώρα, κάτι που θα ήταν περισσότερο από αρκετό για τη Chiron, ακολουθώντας τα χνάρια της Veyron. Με 1479 ίππους, όμως, δε χρειάστηκε πολύς χρόνος για να αναδείξει η Chiron τη πραγματική της δύναμη σημειώνοντας νέο ρεκόρ ταχύτητας, στα 490 χλμ/ώρα. Αυτό έκανε την Bugatti τον πρώτο κατασκευαστή αυτοκινήτων παραγωγής που έσπασε το φράγμα των 480 χλμ/ώρα.

Chevrolet Corvette C8 – 312 χλμ/ώρα

Chevrolet Corvette C8 γρηγορότερα αυτοκίνητα

Πάντα αποτελούσε το προσιτό σπορ αυτοκίνητο στις ΗΠΑ. Το Chevrolet Corvette C8 αγγίζει την τελική ταχύτητα των 312 χλμ/ώρα, ενώ παράλληλα κοστίζει λιγότερο από μία τυπική Porsche Boxster. Ο V8 κινητήρας 6,2 λίτρων του C8 δεν παράγει κάποια ιδιαίτερα εξωφρενική ισχύ σε σύγκριση με τους περισσότερους αντιπάλους, αποδίδοντας μόλις 495 ίππους. Ωστόσο, αυτό είναι αρκετό για επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε μόλις 2,9 δευτερόλεπτα και αυτό ανεξάρτητα από το επίπεδο εξοπλισμού του αυτοκινήτου καθώς η απόδοση είναι όμοια σε κάθε έκδοση.

Ferrari SF90 Stradale – 340 χλμ/ώρα

Ferrari SF90 Stradale

Παραδοσιακά, οι γρηγορότερες Ferrari έχουν τροφοδοτηθεί από ατμοσφαιρικούς κινητήρες V12. Ωστόσο το υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης της SF90 Stradale παράγει μέγιστη ισχύ 986 ίππων, με τους 770 ίππους να προέρχονται από τον V8 κινητήρα εσωτερικής καύσης και τους υπόλοιπους 116 από τους τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες της. Η SF90 έχει τελική ταχύτητα 340 χλμ/ώρα, επισκιάζοντας άνετα τα 330 χλμ/ώρα της 812 Superfast. Η Stradale χρησιμοποιεί επίσης τη μεγάλη της δύναμη για να δώσει επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε 2,5 δευτερόλεπτα και ταυτόχρονα πρόκειται για μια Ferrari που μπορεί να προσφέρει χαμηλές εκπομπές, πλήρως ηλεκτρική οδήγηση και συνδυασμένη οικονομία με κατανάλωση στα 6 λίτρα/100kmh.

Ford Shelby GT500 – 290 χλμ/ώρα

Ford Shelby GT500

Εάν σας ζητηθεί να ονομάσετε το πιο ισχυρό αυτοκίνητο παραγωγής της Ford στην ιστορία, πιθανώς θα επιλέγατε το GT40 ή ένα από τα σύγχρονα αντίστοιχα. Καλή επιλογή, ωστόσο λανθασμένη καθώς η κορυφή ανήκει στο Shelby GT500. Κάτω από το καπό βρίσκεται ένας υπερτροφοδοτούμενος V8 κινητήρας 5,2 λίτρων που παράγει 749 ίππους, ξεπερνώντας εύκολα τους 649 ίππους του Ford GT. Όλη αυτή η ισχύς οδηγεί στη τελική ταχύτητα των 290 χλμ/ώρα, η οποία είναι χαμηλότερη από αυτή των προηγούμενων GT500 (320 χλμ/ώρα). Ωστόσο, το Shelby διαθέτει ένα νέο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη επτά ταχυτήτων για γρηγορότερες αλλαγές, οπότε φτάνει στα 100 χλμ/ώρα σε 3,3 δευτερόλεπτα.

Hennessey Venom F5 – 500 χλμ/ώρα

Hennessey Venom F5

Το Hennessey είναι ένα όνομα γνωστό σε όσους ακολουθούν τα ρεκόρ κορυφαίας ταχύτητας, με το Venom F5 να έχει σχεδιαστεί με ένα στόχο: να είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον πλανήτη. Η τελική ταχύτητα των 500 χλμ/ώρα είναι το ορόσημο του F5 και προέρχεται από ένα κινητήρα V8 6,6 λίτρων που κατασκευάστηκε από το Hennessey. Αποδίδει 1817 ίππους, ενώ το συνολικό βάρος του αυτοκινήτου διατηρείται στα 1360 κιλά και δίνει αναλογία ισχύος προς βάρος 1,34 ίππων ανά κιλό. Το αμάξωμα είναι εξ ολοκλήρου κατασκευασμένο από ανθρακονήματα και έχει σχεδιαστεί με γνώμονα τη χαμηλή αεροδυναμική αντίσταση.

Honda NSX – 307 χλμ/ώρα

Honda NSX

Η Honda έχει ανεβάσει τον πήχη της μέγιστης ταχύτητας στον τομέα των hot hatch στα 270 χλμ/ώρα με το Civic Type R, αλλά το NSX είναι το ταχύτερο, τετρακίνητο, όχημα της ιαπωνικής εταιρείας. Όπως θα περίμενε κανείς από μια εταιρεία που εκτιμά την τεχνική καινοτομία πολύ περισσότερο από άλλες αυτοκινητοβιομηχανίες, το NSX διαθέτει υβριδικό σύστημα μετάδοσης κίνησης. Ο βενζινοκινητήρας V6 3,5 λίτρων υποβοηθείται από τρεις ηλεκτρικούς κινητήρες, αποδίδοντας συνολικά 573 ίππους και αγγίζοντας έτσι τα 307 χλμ/ώρα, ενώ η επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα επιτυγχάνεται σε μόλις 3,3 δευτερόλεπτα.

Jaguar F-Type R Coupe – 300 χλμ/ώρα

Jaguar F-Type R Coupe

Η Jaguar F-Type R Coupe είναι η δυνητικά γρηγορότερη Jaguar, έχοντας τελική ταχύτητα 300 χλμ/ώρα και μάλιστα με ηλεκτρονικό περιοριστή. Κατά τ’ άλλα, είναι εξοπλισμένη με τον ίδιο υπερτροφοδοτούμενο V8 κινητήρα 5 λίτρων απόδοσης 567 ίππων που φέρει και η F-Pace SVR, πράγμα που σημαίνει πως εάν δεν υπήρχε ο ηλεκτρονικός περιορισμός, η F-Type R Coupe θα ξεπερνούσε τα 320 χλμ/ώρα. Παρά, λοιπόν, την μικρότερη τελική του R Coupe σε σχέση με το SUV της Jaguar, το F-Type θεωρείται γρηγορότερο, καθώς λόγω του μικρού του βάρους, επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε 3,5 δευτερόλεπτα.

Koenigsegg Jesko Absolut – 490 χλμ/ώρα

Koenigsegg Jesko Absolut

Το Jesko Absolut από τη Koenigsegg μπορεί να ακούγεται περισσότερο σαν μια premium βότκα, αλλά δεν υπάρχει αμφιβολία για την πρόθεση αυτού του σουηδικού αυτοκινήτου. Έχει τελική ταχύτητα 490 χλμ/ώρα και χρησιμοποιεί όλη την τεχνογνωσία της Koenigsegg για να βρει 1280 ίππους από τον twin-turbo V8 κινητήρα 5 λίτρων. Αυτός ο κινητήρας διαθέτει τον ελαφρύτερο στροφαλοφόρο άξονα V8 στον κόσμο και μπορεί να περιστραφεί στις 8500 στροφές το λεπτό. Μπορεί επίσης να αποδώσει έως και 1600 ίππους εάν λειτουργεί με καύσιμο E85. Ωστόσο, το Jesko Absolut είναι κάτι πολύ περισσότερο από ωμή κινητήρια δύναμη, καθώς το σχήμα του προσδίδει συντελεστή οπισθέλκουσας μόλις 0,278. Αυτό συγκρίνεται με το 0,26 της BMW i8 και η Koenigsegg το έχει επιτύχει αφαιρώντας την μεγάλη πίσω αεροτομή που υπάρχει στην απλή Jesko. Αυτό μειώνει τη κάθετη δύναμη (downforce) από 1400 κιλά σε μόλις 150 κιλά επιτρέποντας έτσι στο σουηδικό μεγαθήριο να πιάνει εξωπραγματικές ταχύτητες.

Lamborghini Aventador SVJ – 350 χλμ/ώρα

Lamborghini Aventador SVJ γρηγορότερα αυτοκίνητα

Δε θα μπορούσε κανείς να μασήσει τα λόγια του όσον αφορά στα επιτεύγματα της Lamborghini. Η Aventador SVJ, λοιπόν, υποστηρίζει τη μέγιστη ταχύτητα των 350 χλμ/ώρα. Η προαγωγή της Aventador SVJ σε μια τόσο σκανδαλώδη ταχύτητα οφείλεται στους 759 ίππους που παράγει ο V12 κινητήρας 6,5 λίτρων. Ο κινητήρας V12 της Lamborghini είναι ένας από τους τελευταίους του τύπου του και δεν υπάρχει αμφιβολία για το πόσο υπέροχα ακούγεται, καθώς εκτοξεύει το Aventador SVJ στα 100 χλμ/ώρα σε 2,9 δευτερόλεπτα.

Lexus LC 500 Sport Pack – 270 χλμ/ώρα

Lexus LC500 Sport Pack γρηγορότερα αυτοκίνητα

Tα 270 χλμ/ώρα του Lexus LC 500 μπορεί να αποτελούν μια μικρή απογοήτευση για ορισμένους. Για άλλους, αυτό το ιαπωνικό θηρίο αποτελεί πραγματικό στολίδι, χάρη στον ατμοσφαιρικό V8 κινητήρα 5 λίτρων. Περιστρέφεται σχεδόν στις 9000 στροφές το λεπτό και ακούγεται πραγματικά υπέροχα, καθιστώντας τον ένα σπάνιο εύρημα για τις σημερινές υβριδικές εποχές. Το LC 500 επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα και έτσι καθίσταται το γρηγορότερο αυτοκίνητο στη γκάμα της Lexus. Εκτός από αυτό, το LC με το αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων 10 σχέσεων και τις αρκετές λειτουργίες οδήγησης για να βοηθήσει τον οδηγό να το προσαρμόσει στις επιθυμίες του.

Lotus Evija – 321 χλμ/ώρα

Lotus Evija γρηγορότερα αυτοκίνητα

Τα αυτοκίνητα της Lotus τείνουν να επικεντρώνονται περισσότερο στο χειρισμό της τελειότητας και του μικρού βάρους παρά στην απόλυτη ταχύτητα, αλλά τίποτα δεν είναι τυχαίο για την Evija που αγγίζει τα 321 χλμ/ώρα. Η Evija διαθέτει τέσσερις ηλεκτρικούς κινητήρες που παράγουν συνολικά 1972 ίππους. Η Lotus, παρ’ όλα αυτά, δεν έχει ξεχάσει την βασική της αρχή και έτσι ισχυρίζεται ότι η Evija θα είναι το ελαφρύτερο ηλεκτρικό υπεραυτοκίνητο που πωλείται, με το συνολικό βάρος να ανέρχεται στα 1680 κιλά.

Maserati MC20 – 325 χλμ/ώρα

Maserati MC20 γρηγορότερα αυτοκίνητα

Όταν ένας κινητήρας αυτοκινήτου παίρνει το όνομα ενός ρωμαϊκού θεού, πρέπει να είμαστε σίγουροι ότι θα έχει μια θεϊκή απόδοση. Ευτυχώς, ο V6 κινητήρας Nettuno 3 λίτρων της Maserati MC20 δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, καθώς είναι ικανός να φτάσει την τελική ταχύτητα των 325 χλμ/ώρα. Το δύο turbo βοηθούν τον κινητήρα να παράγει 621 ίππους στις 7500 στροφές το λεπτό και είναι επίσης ικανός να εκτινάξει την MC20 στα 100 χλμ/ώρα σε λιγότερο από 2,9 δευτερόλεπτα. Ένα οκτατάχυτο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη συμπληρώνει τον θεϊκό ιταλικό κινητήρα ο οποίος μάλιστα, είναι ο πρώτος κινητήρας εσωτερικής καύσης που σχεδιάστηκε από τη Maserati τα τελευταία 20 χρόνια.

McLaren Speedtail – 402 χλμ/ώρα

McLaren Speedtail

Το μυστικό είναι στο όνομα αυτής της McLaren και όπως αποδεικνύεται, τα 402 χλμ/ώρα θεωρήθηκαν ο πιο κατάλληλος αριθμός για να τεθεί ο περιοριστής στην McLaren Speedtail. Αυτό δεν αποτελεί μεγάλη έκπληξη, καθώς η Speedtail έχει συνολικά 1055 ίππους από το υβριδικό σύστημα κίνησης. Μονάχα 106 τέτοια οχήματα θα κατασκευαστούν.

Mercedes-Benz AMG GT Coupe Black Series – 325 χλμ/ώρα

Mercedes AMG GT Black Series

Όταν η Mercedes λανσάρει οποιοδήποτε από τα αυτοκίνητα της AMG ειδικά σε έκδοση Black Series, γνωρίζουμε πολύ καλά ότι οι αριθμοί θα είναι άγριοι. Έτσι το κορυφαίο AMG GT Coupe Black Series έχει τελική ταχύτητα 325 χλμ/ώρα, ξεπερνώντας άνετα άλλα μοντέλα της γκάμας. Επίσης, επιταχύνει στα 100 χλμ/ώρα σε 3,2 δευτερόλεπτα και όλα αυτά είναι δυνατά χάρη στον V8 twin-turbo κινητήρα 4 λίτρων απόδοσης 720 ίππων.

Nissan GT-R Nismo – 315 χλμ/ώρα

Nissan GT-R Nismo

Θα μπορούσαμε να διαλέξουμε αρκετά μοντέλα της σειράς GT-R της Nissan και όλα θα είχαν την ίδια μέγιστη ταχύτητα των 315 χλμ/ώρα. Ο λόγος που το Nismo παίρνει τα ηνία είναι επειδή διαθέτει λίγο υψηλότερη ισχύ και επιτάχυνση. Το Nismo έχει 600 ίππους από τον V8 twin-turbo κινητήρα 3,8 λίτρων που το εκτοξεύει στα 100 χλμ/ώρα 2,5 δευτερόλεπτα, σύμφωνα με τη Nissan. Τα τροποποιημένα turbos μαζί με τη βελτιωμένη αεροδυναμική βοηθούν το Nismo να φτάσει στα όριά του προσδίδοντας, παράλληλα, πιο αποτελεσματική ψύξη στον κινητήρα.

Pagani Huayra – 383 χλμ/ώρα

Pagani Huayra

Η τελική ταχύτητα των 383 χλμ/ώρα ξεχωρίζει σίγουρα αυτό το ιταλικό hypercar από σχεδόν όλους τους “συμπατριώτες” του και άλλα supercars της αγοράς. Ωστόσο, αυτός ο εξωπραγματικός αριθμός προέρχεται από την ευγενική χορηγία ενός γερμανικού κινητήρα, καθώς κάτω από το καπό βρίσκεται ένας V12 6 λίτρων της Mercedes-AMG που αποδίδει 720 ίππους. Θα μπορούσατε επίσης να επιλέξετε το μοντέλο Pagani Huayra BC με επιπλέον 19 ίππους, αν και η τελική ταχύτητα παραμένει η ίδια. Άλλες λεπτομέρειες του Huayra που συναρπάζουν είναι η επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε 2,2 δευτερόλεπτα και το γεγονός ότι το αυτοκίνητο κατασκευάζεται από συνολικό εργατικό δυναμικό μόλις 57 ατόμων στο εργοστάσιο.

Porsche 911 Turbo S – 330 χλμ/ώρα

Porsche 911 Turbo S γρηγορότερα αυτοκίνητα

Η 911 Turbo S είναι αναμφισβήτητα το γρηγορότερο αυτοκίνητο στην γκάμα της Porsche. Ως έχει, η Turbo S Coupe είναι ικανή για 330 χλμ/ώρα και προσφέρει επιτάχυνση 0-100 χλμ/ώρα σε 2,7 δευτερόλεπτα ούσα εξοπλισμένη με το πακέτο Sport Chrono. Αν προτιμάτε να απολαμβάνετε την Turbo S σε μορφή Cabriolet, έχει την ίδια τελική ταχύτητα, αν και η επιτάχυνση είναι κατά 0,1 δευτερόλεπτο πιο αργή, λόγω αεροδυναμικής.

Renault Megane R.S Trophy-R 300 – 262 χλμ/ώρα

Renault Megane R.S. Trophy 300 γρηγορότερα αυτοκίνητα

Το Renault Megane R.S Trophy-R 300 δεν είναι το γρηγορότερο hot hatch στα χρήματά του, αλλά είναι το γρηγορότερο αυτοκίνητο στον κατάλογο της Renault. Φτάνει στα 100 χλμ/ώρα σε 5,6 δευτερόλεπτα ενώ η τελική του είναι υψηλότερη από αυτή του Megane R.S. λόγω μικρότερου βάρους. Πρόκειται για ένα hot-hatch με μεγαλύτερα φρένα και πιο έντονη ανάρτηση από το standard μοντέλο Megane R.S.

Volkswagen Golf R – 250 χλμ/ώρα

Volkswagen Golf R γρηγορότερα αυτοκίνητα

Το Volkswagen Golf GTI Clubsport μπορεί να ακούγεται πιο εξωτικό από τον απλό τίτλο R, αλλά το τελευταίο είναι το ταχύτερο της σημερινής σειράς της VW. Έχει την ίδια τελική ταχύτητα των 250 χλμ/ώρα με το GTI Clubsport, αλλά η επιτάχυνση στα 100 χλμ/ώρα σε 4,7 δευτερόλεπτα σε σύγκριση με το σπριντ των 5,6 δευτερολέπτων του GTI Clubsport, είναι αυτό που το κάνει το γρηγορότερο αυτοκίνητο της γερμανικής εταιρείας. Κάτω από το καπό υπάρχει ένας υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας 2 λίτρων με 315 ίππους. Μπορείτε επίσης να παραγγείλετε μια επιπλέον εξάτμιση τιτανίου Akropovic, η οποία δεν προσθέτει περισσότερη ισχύ, αλλά εξοικονομεί 7 κιλά και βελτιώνει σημαντικά τον παραγόμενο ήχο.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 έρχεται σε PlayStation 5 και Xbox Series X

Η HP εξαγοράζει την HyperX έναντι $425 εκατομμυρίων

Διέρευσαν φωτογραφίες της νέας Mercedes C-Class: Αύριο η επίσημη αποκάλυψη

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers