Δείτε το πανέμορφο PlayStation 5 με θέμα το θρυλικό PlayStation 2

Ίσως η πιο όμορφη custom έκδοση του PlayStation 5 που θα δούμε, δεν είναι άλλη από αυτή που θα έχει θέμα το PlayStation 2. Δυστυχώς, ελάχιστοι θα είναι αυτοί που θα καταφέρουν να πάρουν την πανέμορφη κονσόλα, αφού θα παραχθούν μόλις 304 κομμάτια, που θα γίνουν διαθέσιμα για πώληση στις 8 Ιανουαρίου, στις 10 μ.μ. ώρα Ελλάδας.

Για όσους ενδιαφέρονται, οι αποστολές γίνονται παγκοσμίως, αλλά με ανάλογη οικονομική επιβάρυνση για όσους μένουν εκτός των ΗΠΑ. Το PlayStation 5 με θέμα το PlayStation 2 κοστίζει $649 και έρχεται με υποδοχή blu-ray και ένα χειριστήριο DualSense, την ώρα που η έκδοση αυτή κοστίζει $499. Μπορείτε ακόμα να αγοράσετε μόνο το custom Dualsense στα $99, με το κανονικό να κοστίζει $70. Οι κονσόλες θα αποσταλούν στους αγοραστές στα τέλη της άνοιξης, με το παράθυρο όμως να μπορεί να μεταβληθεί, ανάλογα με τη διαθεσιμότητα.

Εδώ υπάρχει μια σημαντική λεπτομέρεια για όσους ενδιαφέρονται να αγοράσουν την . Η εγγύηση για το DualSense δε θα ισχύει, καθώς για να δημιουργηθεί το custom χειριστήριο, θα πρέπει να αποσυναρμολογηθεί πλήρως. Δεν ισχύει το ίδιο για την κονσόλα, οπότε σε αυτή την περίπτωση η εγγύηση ισχύει κανονικά.

Όσο αφορά στο θέμα της μαύρης αγοράς, οι υπεύθυνοι για τις custom κονσόλες θα λάβουν μέτρα. Εκτός από αυτά, θα είναι διαθέσιμη μια παραγγελία ανά σπίτι για την κονσόλα και δύο για τα χειριστήρια.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Core i9-11900KF φτάνει στους 98°C με ψύξη 360mm AIO

Η MediaTek θα επενδύσει 3 δις δολάρια στην έρευνα φέτος

Netflix: Αυτές τις ταινίες και σειρές θα δούμε τον Φεβρουάριο

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers