To Nintendo Switch Pro φημολογείται με 4K υποστήριξη

Το Nintendo Switch είναι μια γνωστή κονσόλα μερικών ετών που όμως συνεχίζει να σπάει ρεκόρ πωλήσεων. Παρ’ όλο την ηλικία της η κονσόλα της Nintendo παραμένει ανταγωνιστική κοντράροντας τις next-gen κονσόλες της Sony και της Microsoft. Εδώ και χρόνια ακούμε φήμες σχετικά με ένα Switch Pro, προφανώς δεν έχουν επιβεβαιωθεί από την εταιρεία. Τώρα νέες φήμες μια μιλούν για την Pro έκδοση που ίσως κυκλοφορήσει μέσα στο 2021.

Ο γνωστός στο χώρο SciresM σύμφωνα με πληροφορίες έχει εξετάσει έναν σημαντικό αριθμό λεπτομερειών σχετικά με μια κονσόλα Nintendo με το κωδικό όνομα «Aula». Λέγεται πως πρόκειται για το Switch Pro.

Η συγκεκριμένη συσκευή φαίνεται θα χρησιμοποιεί το ίδιο SoC με την αρχική συσκευή όμως θα έρθει με πολύ καλύτερη ψύξη και καλύτερη διάρκεια ζωής της μπαταρίας επιτρέποντας πιθανώς υψηλότερες ταχύτητες στα ρολόγια.

Σε άλλα χαρακτηριστικά, η οθόνη θα είναι αναβαθμισμένη και OLED, σε αντίθεση με την τρέχουσα οθόνη LED που εφαρμόζεται. Δεν υπάρχουν πληροφορίες για την ανάλυση της οθόνης όμως αναμένεται να είναι μεγαλύτερη από την τωρινή των 720p. Εκτός αυτού περιμένουμε να έχει το δικό της ενσωματωμένο chip που επιτρέπει πολύ μεγαλύτερη απόδοση όταν συνδέεται, προσφέροντας υποστήριξη 4K.

Όπως είπαμε τέτοιες φήμες υπάρχουν εδώ και χρόνια, πράγμα που τις κάνει να χάνουν την αξιοπιστία τους.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Dungeons and Dragons: Σειρά εμπνευσμένη απο το διάσημο RPG παιχνίδι

Η Lotus αντικαθιστά φέτος τα Elise, Exige και Evora με ένα νέo supercar

Kevin Hart και Cate Blanchett θα είναι συμπρωταγωνιστές στο Borderlands

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers