Ακυρώθηκαν οι παραγγελίες των μαύρων PlayStation 5 λόγω απειλών

Με τον διαγραμμένο λογαριασμό τους στο η ομάδα του SUP3R5, δημιουργοί των μαύρων PS2-themed PlayStation 5, ανακοίνωσε πως οι παραγγελίες των συγκεκριμένων custom PS5 ακυρώθηκαν λόγω απειλών που δέχτηκε η ίδια η ομάδα.

Οι 304 “άτυχοι τυχεροί” των μαύρων PlayStation 5 είδαν ξαφνικά τις παραγγελίες τους να ακυρώνονται μετά από αυτό το γεγονός. Αυτό ήταν από ένα τα διάφορα που συνέβησαν και είχαν ως αποτέλεσμα την κακή κυκλοφορία τους. Η ομάδα δήλωσε όμως πως θα γίνουν επιστροφές σε όλους χωρίς να γνωρίζουμε πότε θα ξανά είναι διαθέσιμα για αγορά.

Χθες το βράδυ, η ομάδα μας άρχισε να λαμβάνει απειλές για την ασφάλειά της. Λαμβάνουμε σοβαρά υπόψη αυτές τις απειλές. Δεν είμαστε πρόθυμοι να διακινδυνεύσουμε την ασφάλεια και την ευημερία της ομάδας, ή τον πιθανό αντίκτυπο που θα είχε αυτό στην παραγγελία σας. Όλες οι υπάρχουσες παραγγελίες θα ακυρωθούν και θα επιστραφούν πλήρως τις επόμενες ημέρες. Σκοπεύαμε να είναι ένας διασκεδαστικός τρόπος για να γιορτάσουμε μια κοινή νοσταλγία. Όπως αποδεικνύεται, υπάρχουν άνθρωποι εκεί έξω που είναι πρόθυμοι να παρέμβουν σε αυτό.

Δεν είμαστε σίγουροι ακόμα από που προέρχονται οι απειλές και αν είναι όντως απειλές. Υπάρχουν αναφορές για δυσαρεστημένους αγοραστές που δεν κατάφεραν να πάρουν ένα από τα ελάχιστα κομμάτια, οι οποίοι στέλνουν αυτά τα απειλητικά μηνύματα. Άλλες αναφορές μιλούν για νομικές πιέσεις της Sony. Υπάρχει επίσης η πιθανότητα να είναι απλά trolls.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Απολύθηκε ο CEO του Parler μετά από διαφωνία με το ΔΣ

Οι τιμές των μνημών DDR3 θα αυξηθούν κατά 40-50% μέσα στο 2021

Η Manhart MH2 GTR είναι μία BMW M2 CS με 600 ίππους και πολλά ακόμη

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers