Στα σκαριά νέο Nintendo Switch με μεγαλύτερη οθόνη και ανάλυση 4K

Σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, η Nintendo θα αποκαλύψει το νέο μοντέλο του Switch που θα διαθέτει μεγαλύτερη οθόνη, τεχνολογίας OLED από τη Samsung και ανάλυση 4K σε dock mode, μέσα στο έτος που διανύουμε. Η εταιρεία θα παρουσιάσει το νέο μοντέλο με την ελπίδα ότι η μεγαλύτερη οθόνη αφής, θα ανεβάσει τη ζήτηση κατά την περίοδο των διακοπών.

Η Samsung θα ξεκινήσει τη μαζική παραγωγή των panels OLED 7 ιντσών και ανάλυσης 720p, εντός του Ιουνίου, έχοντας ως αρχικό μηνιαίο στόχο ένα εκατομμύριο κομμάτια. Οι οθόνες αυτές θα αποσταλούν τον Ιούλιο στους αρμόδιους για τη συναρμολόγηση. Το μοντέλο του Nintendo Switch που κυκλοφορεί τώρα έχει οθόνη 6,2 ιντσών και το νέο μοντέλο, για την επέκταση της οθόνης θα εκμεταλλευτεί το χώρο στα μαύρα bezels γύρω από αυτή. Σύμφωνα με τις αναφορές, η εταιρεία θα επιλέξει άκαμπτο OLED panel, που είναι φθηνότερο.

Η συμφωνία αυτή θα ωφελήσει τη Samsung, αφού οι τιμές των άκαμπτων OLED οθονών πέφτει λόγω της μεγάλης προσφοράς. Από την άλλη, η ιαπωνική εταιρεία θα βρεθεί ωφελημένη σε μια εποχή που οι ανταγωνιστές της αντιμετωπίζουν προβλήματα εξαιτίας της έλλειψης hardware.

Το λεγόμενο “Nintendo Switch Pro” αποτελούσε επιθυμία αρκετών fans εδώ και καιρό. Ενδεχομένως, με βάση το γεγονός ότι η κονσόλα είναι στην κορυφή των πωλήσεων εδώ και δύο χρόνια, η Nintendo να μην έχει λόγο να κυκλοφορήσει μια βελτιωμένη έκδοση τόσο σύντομα. Ωστόσο, το κατά πόσο είναι ορθολογική η επιλογή της θα φανεί στο μέλλον.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ: Crash Bandicoot 4: It’s (was) About Time για το Nintendo Switch

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Κυκλοφόρησαν 14 λεπτά με κομμένες σκηνές από τη ταινία Warcraft

Παρουσιάστηκε η νέα Mercedes EQS με 770 χιλιόμετρα αυτονομίας

Το νέο Mini John Cooper Works έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση

FIND US ON