Οι devs του Among Us εξηγούν γιατί αργεί το νέο update

Την περασμένη Τρίτη οι developers του Among Us εξέφρασαν την ευγνωμοσύνη τους για την στήριξη και την υπομονή τους, και εξήγησαν τους λόγους για τους οποίους αργεί να κυκλοφορήσει το update με τον νέο χάρτη, το Airship. Ουσιαστικά είπαν αυτό που θα περίμενε ο καθένας, ότι δηλαδή η τεράστια αύξηση του ενδιαφέροντος για το παιχνίδι το 2020 προκάλεσε αρκετά προβλήματα για αυτούς, αφού ήδη είχαν ξεκινήσει να εργάζονται σε επόμενο τίτλο.

Στο επίσημο blog τους, η InnerSloth ανέφερε ότι όχι μόνο έπρεπε να μετακινηθούν στο Among Us και να αφήσουν το οτιδήποτε άλλο, αλλά έπρεπε και να ξεκινήσουν να εργάζονται με διαφορετικό τρόπο ώστε να είναι πιο εύκολο να συντηρηθούν.

Η αύξηση του ενδιαφέροντος για το Among Us σήμαινε επίσης ότι χρειαζόταν νέο προσωπικό και επιπλέον οργάνωση, το οποίο φυσικά πήρε αρκετούς μήνες. Παράλληλα σταμάτησαν να εργάζονται σε ένα sequel που προγραμματιζόταν για να επικεντρωθούν στο αρχικό παιχνίδι.

Διαβάστε επίσης: Gabe Newell: Η Valve αναμένεται να ανακοινώσει πολλά νέα projects

Παράλληλα, προβλήματα όπως νομικά θέματα, συναντήσεις και όλα τα σχετικά τους καθυστέρησαν αρκετά. Και κάπου εδώ αξίζει να τονίσουμε ότι η αρχική εταιρεία, η Innersloth, αποτελείτο από μόνο 4 υπαλλήλους, το οποίο περιπλέκει αρκετά τα πράγματα.

Το port του παιχνιδιού σε κονσόλες αναλαμβάνουν συνεργάτες της Innersloth, αλλά πάλι χρειάζεται αρκετή προετοιμασία. Το Among Us θα κυκλοφορήσει και σε Xbox One και Xbox Series X κάπου μέσα στο χρόνο.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Samsung αναπτύσσει smartwatch με λειτουργικό WearOS

Samsung και Mastercard κυκλοφορούν κάρτα με δακτυλικό αποτύπωμα

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,860Subscribers