Φημολογείται νέο Knights of the Old Republic αλλά όχι από την EA

Το Star Wars: Knights of the Old Republic είναι ίσως ένα από τα πιο αγαπημένα παιχνίδια των fans των Star Wars παιχνιδιών, λόγω της ποικιλίας του αλλά και του ιδιαίτερου gameplay του, ενώ χαίρει και ιδιαίτερης εκτίμησης από τους απανταχού fans του RPG είδους. Για αυτούς τους λόγους φυσικά είναι και ένα από τα παιχνίδια για το οποίο οι fans ζητούσαν μανιωδώς έναν ακόμα τίτλο από την εκδότρια Electronic Arts, μιας και οι δύο προηγούμενοι είναι αρκετά παλιοί. Σύμφωνα με νέες φήμες, οι fans θα δουν το sequel που ζητάνε τόσα χρόνια, αλλά είναι αρκετά απίθανο αυτό να βγει από την EA.

Σε ένα πρόσφατο podcast το Bespin Bulletin, ένα κανάλι σχετικό με τα θέματα του Star Wars ανακοίνωσε ότι όχι μόνο ένα νέο παιχνίδι είναι υπό ανάπτυξη από κάποιον developer του οποίου το όνομα δεν έχουμε ακόμα, αλλά μάλιστα θα είναι και από κάποιον απροσδόκητο.

Είναι σημαντικό να αναφέρουμε ότι αν όντως πραγματοποιηθεί ένα τέτοιο παιχνίδι θα είναι το πρώτο μετά από μετά από σχεδόν 17 χρόνια. Ακόμα, θα είναι το πρώτο παιχνίδι της σειράς που δεν θα έχει αναπτυχθεί από τις EA και BioWare. Αυτό βέβαια έγινε εφικτό από το άνοιγμα της Lucasfilm Games και σε άλλες εταιρείες και κατευθύνσεις.

Φυσικά να ξανατονίσουμε ότι όλα αυτά είναι φήμες και κάλλιστα θα μπορούσε να μην αναπτύσσεται ένα τέτοιο παιχνίδι.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τα όσα ειπώθηκαν για το φημολογημένο Knights of the Old Republic μπορείτε να βρείτε και στο Podcast του Bespin Bulletin.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ασύρματη φόρτιση από απόσταση ενός μέτρου ετοιμάζουν οι Xiaomi και Motorola

Η Nintendo έδειξε εκπληκτική οικονομική άνοδο το 2020

Συμφωνία της Intel με την TSMC για την παραγωγή των 3nm

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers