Cyberpunk 2077: Η μεγαλύτερη κυκλοφορία παιχνιδιού στην ιστορία

Με το Cyberpunk 2077 να σημειώνει 10,2 εκατομμύρια πωλήσεις το Δεκέμβριο του 2020, το παιχνίδι αποτελεί τη μεγαλύτερη ψηφιακή κυκλοφορία στην ιστορία των παιχνιδιών. Μάλιστα, σύμφωνα με τα έσοδα των παιχνιδιών για PC ανέβηκαν κατά 40% τον περασμένο μήνα, χάρη στην ιστορική αυτή κυκλοφορία.

Ενδιαφέρον στοιχείο αποτελεί το ότι παρά τις επιστροφές χρημάτων που δόθηκαν, οι πωλήσεις του παιχνιδιού δεν επηρεάστηκαν ιδιαίτερα. Σε αυτό οδήγησαν η εξαιρετική καμπάνια marketing από πλευράς CD Projekt Red, καθώς και η εξαιρετική φήμη του The Witcher 3: Wild Hunt. Έτσι, παρά τα πολλά προβλήματα που υπήρξαν, αλλά και την καταστροφική κυκλοφορία για τα PS4 και Xbox One, η κυκλοφορία του Cyberpunk 2077 έσπασε πολλά ρεκόρ. Αυτό οφείλεται στο ότι το 80% των πωλήσεων ήταν για PC, πλατφόρμα που αντιμετώπισε τα λιγότερα προβλήματα από την πρώτη στιγμή.

Φυσικά, παρά τα τεράστια οικονομικά οφέλη που αποκόμισε η εταιρεία, θα πρέπει να επενδύσει αρκετά ώστε να αποκαταστήσει τη φήμη του παιχνιδιού προτού αυτή φτάσει στο σημείο να βλάψει έμμεσα τις επόμενες δουλειές της. Η διαδικασία αυτή έχει ήδη ξεκινήσει, με το πρώτο patch να αφορά κυρίως σε θέματα σταθερότητας και λιγότερο σε θέματα διόρθωσης προβλημάτων όπως το AI. Σιγά σιγά θα έρθουν και αυτές οι διορθώσεις.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

H Tesla ανακοίνωσε το ανανεωμένο Model S με πρωτοποριακό σχεδιασμό στο εσωτερικό

Netflix: Αυτές τις ταινίες και σειρές θα δούμε τον Φεβρουάριο

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers