The Legend of Zelda: Το αγαπημένο franchise γίνεται 35 ετών

Η πολυαγαπημένη σειρά της Nintendo, The Legend of Zelda γίνεται 35 ετών, με πολλούς fans ανά τον κόσμο να γιορτάζουν την ιδιαίτερη αυτή επέτειο. Η εταιρεία από την πλευρά της δεν έκανε κάποια δημοσίευση για τον εορτασμό.

Το πρώτο The Legend of Zelda κυκλοφόρησε για το NES, στις 21 Φεβρουαρίου του 1986, στην Ιαπωνία. Άλλοι αξιοσημείωτοι τίτλοι της σειράς περιλαμβάνουν το Link’s Awakening του 1993 για το Game Boy, το Ocarina of Time για το N64 που κυκλοφόρησε το 1998 και το The Wind Waker που ήρθε το 2002 για το GameCube. Ο πιο πρόσφατος τίτλος της σειράς, το Breath of the Wild κυκλοφόρησε μαζί με το Nintendo Switch, το 2017.

Ποιος ήταν όμως ο λόγος της σιωπής της Nintendo σε μια τόσο ιδιαίτερη για αυτή μέρα; Αυτός φέρεται να είναι ότι η εταιρεία δεν έχει ακόμα ένα λεπτομερές πλάνο για τα 35α γενέθλια του Zelda. Για την ακρίβεια, θα γιορτάζουν μέχρι το τέλος του Μαρτίου τα 35 χρόνια του Super Mario, που ήταν πέρυσι. Οπότε, είναι αρκετά πιθανό να δούμε κάτι από πλευράς Nintendo προς τιμήν του Zelda, μετά από αυτό.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε μερικά μόνο από τα πολλά tweets των fans που αγάπησαν τη σειρά The Legend of Zelda.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ανακοινώθηκε ο τέταρτος χαρακτήρας του Diablo IV μέσω trailer

Το Tony Hawk’s Pro Skater 1+2 έρχεται σε PlayStation 5 και Xbox Series X

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers