Αναζωπυρώνονται οι φήμες περί εξαγοράς της Bluepoint από τη Sony

Οι φήμες που ήθελαν την εξαγορά της Bluepoint από τη Sony έρχονται ξανά στην επιφάνεια, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που απομένει να μάθουμε είναι το πότε θα γίνει αυτό. Η φήμη περί συμφωνίας κυκλοφόρησε για πρώτη φορά πέρυσι, αλλά ακόμα δεν έχει ανακοινωθεί τίποτα.

Παρόλα αυτά, θεωρείται δεδομένη η συμφωνία αυτή τη στιγμή. Το μόνο που αναμένουμε, σύμφωνα με συντονιστή του forum ResetEra, είναι το πότε θα επισημοποιηθεί η συμφωνία.  Αν κυλίσουν έτσι τα πράγματα, η Sony θα προσθέσει στο δυναμικό της της Bluepoint Games κάποια στιγμή στο μέλλον. Αξίζει να σημειωθεί ότι η συγκεκριμένη εταιρεία ειδικεύεται στα remakes, οπότε δεν είναι απίθανο να δούμε τη Sony να της αναθέτει τον εκμοντερνισμό κάποιου παλιού της exclusive. Οι εξαγορές μικρότερων studios από το PlayStation είναι εξαιρετικά πιθανό να συνεχιστούν, αφού η Sony έχει κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις της να αυξήσει τις επενδύσεις της στον τομέα αυτό.

Όλα αυτά φυσικά, αυτή τη στιγμή δεν είναι τίποτα περισσότερο από φήμες. Φαίνεται να έχουν κάποια βάση, αλλά απέχουν αρκετά από το να θεωρηθούν πληροφορίες. Θα έχει ενδιαφέρον να δούμε πάντως αν ολοκληρωθεί τελικά η κίνηση αυτή ποια πορεία θα χαράξει η συνεργασία μεταξύ των δύο εταιρειών και αν θα δούμε άμεσα κάποιο remaster για το PlayStation 5.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Μεγάλο ψαλίδι στην παραγωγή smartphones από τη Huawei

RTX 3060: Στα επίπεδα της RTX 2070 SUPER, 19% ταχύτερη της 2060

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers