Οι developers του Stadia δεν μπορούν να διορθώσουν bugs σε παιχνίδι τους επειδή απολύθηκαν

Μπορούμε εδώ και αρκετό καιρό να πούμε πως η διαχείριση του Stadia από την Google δεν είναι η καλύτερη δυνατή, με την πρόσφατη απόλυση περισσότερων από 150 developers να είναι ένα από τα πιο πρόσφατα χτυπήματα της εταιρείας. Το μόνο βέβαιο είναι ότι όσοι πίστεψαν στην υπηρεσία, θα έχουν αρχίσει, αν δεν το έχουν κάνει ήδη, να αποθαρρύνονται.

Ένα από τα λίγα παιχνίδια που ανήκουν στη Google είναι το Journey to the Savage Planet. Η εταιρεία αγόρασε την Typhon Studios πριν το τέλος του 2019 και η συμφωνία σήμαινε ουσιαστικά ότι το Journey to the Savage Planet ήταν ένα από τα λίγα παιχνίδια που θα έρχονταν δωρεάν με τη συνδρομή Stadia Pro. Ωστόσο, μετά την εγκατάλειψη της ιδέας του first-party development από τη Google, οι developers απολύθηκαν, σε μια κίνηση που τελικά δημιούργησε ένα ακόμα πρόβλημα για το Stadia. Αυτό δεν είναι άλλο από το γεγονός ότι δεν υπάρχει κανένας να διορθώσει τα προβλήματα που έχουν τα παιχνίδια, με αποτέλεσμα η ήδη μέτρια εμπειρία αυτών των λίγων που χρησιμοποιούν το Stadia να γίνεται ακόμα χειρότερη.

Ειδικά το Journey to the Savage Planet έχει μια σειρά από , όπως κολλήματα στο αρχικό menu, crashes και όχι μόνο. Το καλύτερο είναι ότι επειδή τα παιχνίδια δεν αποθηκεύονται στη συσκευή του χρήστη, αλλά σε ένα server της Google, είναι αδύνατη η αποστολή troubleshooting. Με λίγα λόγια, όχι μόνο δεν υπάρχει κανένας να διορθώσει τα προβλήματα στο Stadia, αλλά ενδέχεται να μη γνωρίζουν την έκτασή τους οι ιθύνοντες. Μάλιστα, ένας παίκτης που είχε πρόβλημα με το παιχνίδι επικοινώνησε με την 505 Games, την developer αυτού, αφού πρώτα του είχαν πει από το Stadia ότι θα δουλέψουν με την developer για να βρουν τη λύση. Τελικά, η 505 Games του είπε ότι αυτό στην πραγματικότητα δεν μπορεί να γίνει.

Stadia developers Σε μια άλλη περίπτωση, μάλιστα, από την ίδια εταιρεία είπαν σε χρήστη να υπενθυμίσει στη Google ότι η ίδια είναι υπεύθυνη για τα παιχνίδια του Stadia, αφού την ανήκουν, σε μια σαφή ένδειξη ότι στην εταιρεία δεν είναι καθόλου ευχαριστημένοι από την αντιμετώπιση της Google.

Καταλαβαίνει κανείς πως η κατάσταση είναι ένα πραγματικό χάος. Από τη μια οι developers των τίτλων δεν μπορούν να αφήσουν έτσι τους παίκτες, αλλά από την άλλη έχουν απολυθεί από τη Google και σίγουρα είναι δυσαρεστημένοι για αυτό. Με την κατάσταση που επικρατεί, φαίνεται πως είναι θέμα χρόνου το Stadia να μας αποχαιρετήσει μια και καλή.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

PUBG: New State – Ανακοινώθηκε για κινητά νέος τίτλος στο σύμπαν του γνωστού battle-royale

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers