Δωρεάν το Outbreak του Black Ops Cold War την πρώτη εβδομάδα

Το επερχόμενο zombie mode του Black Ops Cold War, Outbreak, θα είναι δωρεάν την πρώτη εβδομάδα. Από την κυκλοφορία της Season 2 στις 25 Φεβρουαρίου, μέχρι τις 4 Μαρτίου, κάποια modes του Multiplayer και των Zombies, συμπεριλαμβανομένου και του νέου, θα είναι εντελώς δωρεάν.

Το Outbreak είναι ένα μεγάλης κλίμακας zombie mode που τοποθετείται σε μεγάλα maps, στα Ουράλια Όρη. Δωρεάν επίσης είναι και το Onslaught, το exclusive Zombie mode του PlayStation. Αυτό τοποθετείται στα Multiplayer maps του Black Ops Cold War, συμπεριλαμβανομένου και του Apocalypse που θα προστεθεί με το update του Season 2.

Όσο αφορά στο Multiplayer, το νέο mode, Apocalypse 24/7 θα είναι επίσης δωρεάν για όλους. Τα modes που μπορεί να παίξει κανείς εκεί, είναι Team Deathmatch, Kill Confirmed, Domination και Hardpoint. Επιπλέον, το Gun Game θα είναι δωρεάν, όπως και τα 2v2 Gunfight Blueprints και 3v3 Face Off. Διαθέσιμα θα είναι ακόμα τα Team Deathmatch και Domination ως ξεχωριστά game modes, ενώ το ίδιο ισχύει και για τα Nuketown 24/7 και Fireteam (το mode των 40 παικτών).

Τέλος, σε όλα αυτά προστίθεται ένα double XP kai double weapon XP weekend που ξεκινά στις 26 Φεβρουαρίου και διαρκεί ως την 1η Μαρτίου. Φυσικά, όλη η πρόοδος που θα σημειώσετε στο διάστημα αυτό παραμένει αποθηκευμένη σε περίπτωση που αγοράσετε το παιχνίδι.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ένα Shelby Cobra του 1965 κατασκευασμένο από χαλκό

Αποκτήστε τα Control, XCOM και άλλα 10 παιχνίδια με μόλις 12€

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers