Η Samsung ανακοίνωσε τον νέο 870 EVO SATA SSD σε προσιτή τιμή

Ο νέος 870 EVO SATA SSD από την Samsung είναι γεγονός. Η εταιρεία λίγες ώρες πριν ανακοίνωσε το νέο μοντέλο SSD δίσκου που εισάγει στο οικοσύστημα δίσκων που έχει αναπτύξει τα τελευταία χρόνια. Ως γνωστόν, η προτίμηση των καταναλωτών για τους δίσκους της εταιρείας είναι μεγάλη και σίγουρα είναι ένα τεράστιο κίνητρο για την Samsung να παράγει ολοένα και καλύτερα προϊόντα.

Ο νέος 870 EVO SATA SSD ανήκει στην σειρά 870 EVO, όπως ασφαλώς φαίνεται και από το όνομά του. Η σειρά αυτή της Samsung, δεν φημίζεται για την χωρητικότητά της, έτσι η εταιρεία θα κρατήσει τον δίσκο στα “χαμηλά” επίπεδα των 4TB μέγιστης χωρητικότητας. Ωστόσο, αυτό που φέρνει ανανέωση στον δίσκο, είναι η πιστοποίηση 128-layer TLC (Triple Layer Cell) NAND, που σημαίνει πως ο δίσκος θα είναι αρκετά πιο ανθεκτικός και θα έχει καλύτερες επιδόσεις.

Όσον αφορά στις ταχύτητες του δίσκου με νούμερα, η εταιρεία παραθέτει τα 560MB/s ως ταχύτητα ανάγνωσης και τα 530MB/s ως ταχύτητα εγγραφής. Η Samsung υποστηρίζει πως η τεχνολογία Intelligent TurboWrite που διαθέτει ο δίσκος, θα διατηρήσει τις ταχύτητες SATA 6 Gbps που μπορεί να πιάσει κατά την σύνδεσή του με ένα σύστημα, χωρίς να παρουσιάσει σημαντικές απώλειες. Μάλιστα, σε σύγκριση με τα προηγούμενα μοντέλα(860 EVO), η Samsung αναφέρει αύξηση στις ταχύτητες έως και 36%.

870 EVO SATA SSD

Τέλος, ο νέος 870 EVO SATA SSD δίσκος αναμένεται να κυκλοφορήσει στα 256GB, 512GB, 1TB, 2TB και 4TB χωρητικότητας. Η τιμή του θα διαμορφώνεται ασφαλώς βάσει της χωρητικότητάς του, οπότε έχουμε αντίστοιχα $49,99, $79,99, $139,99, $269,99 και $529,99 για την κάθε μια από τις χωρητικότητες που αναφέρθηκαν κατά σειρά.

Προς το παρόν, δεν έχει αναφερθεί η ημερομηνία κυκλοφορίας του δίσκου, ωστόσο δεν νομίζουμε πως η Samsung θα την καθυστερήσει, μιας και παρουσίασε ένα πλήρες και ολοκληρωμένο προϊόν. Περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers