Στις 19 Φεβρουαρίου θα ξεκινήσουν να δίνονται RTX 3060 για reviews

Η Nvidia προγραμματίζει να διανείμει τα πρώτα δείγματα της RTX 3060 που προορίζονται για reviews στις 19 Φεβρουαρίου. Φαίνεται πως η εταιρεία δεν έχει δώσει τις τελικές ημερομηνίες στους reviewers, αλλά η κυκλοφορία της κάρτας αναμένεται στα τέλη του επόμενου μήνα. Είναι πιθανό η εταιρεία να πηγαίνει εκ του ασφαλούς για το ενδεχόμενο να υπάρξει καθυστέρηση στην παραγωγή των GA106 GPUs.

Ενδιαφέρον αποτελεί το γεγονός ότι σύμφωνα με τις οδηγίες της Nvidia, οι πωλητές πρέπει να κοστολογήσουν τα προϊόντα στα επίπεδα της MSRP κατά την πρώτη τους ταξινόμηση. Αυτό σημαίνει ότι οι κάρτες θεωρητικά πρέπει να βρίσκονται στη τιμή που έχει ορίσει η εταιρεία κατά την κυκλοφορία τους. Ωστόσο, δεν υπάρχουν οδηγίες για το τι θα γίνει αργότερα όσο αφορά στις τιμές, καθώς δεν υπάρχει τρόπος η εταιρεία να επιβάλει κάτι στους retailers.

Φήμες που είχαν κυκλοφορήσει νωρίτερα ανέφεραν ότι η Nvidia θα κυκλοφορήσει τη νέα της κάρτα στις 22 Φεβρουαρίου. Ωστόσο, από τη στιγμή που τα δείγματα για τα reviews φαίνεται ότι θα καταφτάσουν στις 19 Φεβρουαρίου, λογικά θα περάσει τουλάχιστον μια εβδομάδα από τότε μέχρι να δούμε τις RTX 3060 στα ράφια των καταστημάτων. Οπότε, φαίνεται ότι η νέα mid-range κάρτα γραφικών της Nvidia θα κυκλοφορήσει την τελευταία εβδομάδα του επόμενου μήνα.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Neuralink του Elon Musk έβαλε τσίπ σε μία μαϊμού και τώρα παίζει βιντεοπαιχνίδια

Διαγράφονται παραβιασμένοι λογαριασμοί του Instagram

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers