Επεκτείνεται στον τομέα των ταχυμεταφορών το Skroutz

Ο νέος πάροχος υπηρεσιών ταχυμεταφορών στην Ελλάδα θα είναι πλέον το Skroutz, μετά από επίσημη εξαγορά εταιρείας ταχυμεταφορών.

Συγκεκριμένα, το Skroutz εξαγόρασε επίσημα την MYJOBNOW Delivery με εμπορική ονομασία SendX στο σύνολό της, και επιχειρεί να καλύπτει την μεταφορά από τον διανομέα στον παραλήπτη-πελάτη. Βέβαια, να αναφέρουμε ότι το Skroutz θα συνεχίσει να συνεργάζεται και με άλλες εταιρείες ταχυμεταφορών, ενώ και η SendX θα εξυπηρετεί μόνο τους πελάτες στην Αττική. Η επέκταση θα γίνει σταδιακά και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας.

Όπως δήλωσε ο Συνιδρυτής και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρείας, Γιώργος Χατζηγεωργίου:

Το Skroutz μπαίνει πλέον σε μια νέα εποχή, όπου θα προσφέρει μια ολοκληρωμένη εμπειρία στον πελάτη, από την είσοδο στην πλατφόρμα, την επιλογή του αντικειμένου και του καταστήματος, μέχρι την συναλλαγή και την παράδοση. Έτσι με στόχο την ανάπτυξη της εταιρείας προχωράμε σε καθετοποίηση και διεύρυνση των δραστηριοτήτων.

Φυσικά η κίνηση αυτή δεν είναι κάτι το μεμονωμένο. Ήδη από τον Απρίλιο η Skroutz είχε αγοράσει ένα μειοψηφικό πακέτο της εταιρείας για να βοηθήσει την ρευστότητά της, ενώ επένδυσε και στις ηλεκτρονικές αγορές με την απόκτηση του 25% της EveryPay.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Apples: Η ελληνική ταινία που επιλέχθηκε να διεκδικήσει Όσκαρ καλύτερης ξενόγλωσσης ταινίας

Η εκπληκτική Ferrari F8 Tributo που ξεπερνάει τους 800 ίππους

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers