Η Apple φαίνεται πως εργάζεται σε δύο foldable smartphones

Τα foldable κινητά αρχίζουν να γίνονται “mainstream”, με την Samsung να φαίνεται πως πρωτοπορεί σε αυτή την κατηγορία. Η Apple τώρα θέλει να ανατρέψει την “εξουσία της Samsung” και να κυκλοφορήσει τα δικά της foldable κινητά. Όπως φαίνεται η Apple εργάζεται σε δύο foldable smartphones, ή τουλάχιστον έτσι μας δείχνουν τα πρωτότυπα που υπάρχουν.

Σύμφωνα με την πηγή που ανέφερε το γεγονός, ο σχεδιασμός θα μοιάζει με αυτόν των Galaxy fold. Η αλήθεια πως δεν υπάρχουν αρκετές βάσιμες πληροφορίες. Δεν μπορούν να υπάρξουν καθώς οι πληροφορίες “έρχονται” από τα πρωτότυπα των συσκευών. Όπως καταλαβαίνετε δεν μπορούμε να βασιστούμε σε μια τόσο πρόωρη κατάσταση.

Σύμφωνα με την πηγή αυτό που θα κάνει τα foldable smartphones της Apple ξεχωριστά είναι η ανθεκτικότητα τους. Αναμένουμε να έρθουν με το ίδιο υλικό που χρησιμοποιείται και στα iPhone 12. Το υλικό εννοείται πως θα είναι ειδικά διαμορφωμένο για τα επερχόμενα αναδιπλούμενα κινητά.

Όπως καταλαβαίνετε επίσης, δεν μπορούμε να γνωρίζουμε πότε θα είναι έτοιμο ή πόσο θα κοστίσει. Οι αναφορές όμως μιλούν πως θα δούμε μέσα στο 2022, χωρίς αυτό να είναι σίγουρο. Όσο για την τιμή, είναι αρκετό να δει κανείς πόσο κοστίζει ένα κινητό και μετά να σκεφτεί πως η Apple θα φτιάξει κάτι παρόμοιο.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers