Νέο test δείχνει ότι ο Exynos 2100 ανταγωνίζεται τον Snapdragon 888 στο Galaxy S21 Ultra

Είναι σαφές ότι η Samsung θέλει να αποφύγει το φιάσκο που έγινε με τον Exynos 990. Tα πράγματα φαίνεται πως έχουν αλλάξει, όπως βλέπουμε από μια δοκιμή που δημοσιεύθηκε, κατά την οποία δύο συσκευές Galaxy S21 Ultra, η μία με Exynos 2100 και η άλλη με Snapdragon 888, ανταγωνίζονται η μία την άλλη, με μερικά ενδιαφέροντα αποτελέσματα.

Η δοκιμή που έλαβε χώρα από το SpeedTest G μας δείχνει πώς τα πηγαίνει το Galaxy S21 Ultra με τον καθένα από τους δύο επεξεργαστές. Είναι σημαντικό ότι το test γίνεται στην ίδια συσκευή, καθώς μπορεί να προσφέρει πιο ασφαλή αποτελέσματα. Βλέπουμε, λοιπόν, ότι ο Exynos 2100 ξεπερνά τον Snapdragon 888 στη δοκιμή που αφορά αποκλειστικά στον επεξεργαστή. Στα μεικτά αποτελέσματα, ωστόσο, το SoC της Qualcomm ξεπερνά αυτό της Samsung, αφού τα πηγαίνει καλύτερα στον τομέα των γραφικών. Η Adreno 660 GPU, λοιπόν που διαθέτει, ξεπερνά τη Mali-G78 GPU των 14 πυρήνων, όπως μπορείτε να δείτε αναλυτικά παρακάτω.

Η διαφορά των δύο πανίσχυρων chips είναι μικρή σε ό,τι αφορά στον επεξεργαστή καθ’ αυτό. Ωστόσο, όσο αφορά στα γραφικά η διαφορά είναι κάπως μεγαλύτερη, για αυτό και στο τελικό αποτέλεσμα φαίνεται να κερδίζει άνετα ο Snapdragon 888. Στην πραγματικότητα, οι επιδόσεις είναι πολύ κοντά μεταξύ τους.

Exynos 2100 Snapdragon 888Μπορεί, ο επεξεργαστής της Samsung να μην έφτασε σε επιδόσεις τον Snapdragon 888. Ωστόσο, δεν απείχε πολύ, δείχνοντας ότι η κορεατική εταιρεία σημείωσε άλματα προόδου με τον Exynos 2100, σε σύγκριση με τον Exynos 990 και το φιάσκο που δημιουργήθηκε εξαιτίας του. Μένει να δούμε σε τι βαθμό θα καταφέρει να κερδίσει και πάλι την εμπιστοσύνη των πελατών της.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Broadchurch: Αποσύρεται σύντομα από το Netflix η βρετανική σειρά

Η extended έκδοση του Death Stranding φαίνεται να οδεύει προς ανακοίνωση

Η Naughty Dog έχει “πολλά κουλ πράγματα” να δείξει στο μέλλον

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers