Το iPhone 12 δεν πρέπει να βρίσκεται κοντά σε ανθρώπους με βηματοδότη

Είναι γενικά γνωστό πως συσκευές με μαγνήτες ή μαγνήτες γενικά, δεν πρέπει να είναι κοντά σε ανθρώπους με βηματοδότη. Η Apple όμως θέλει να το αναφέρει σε έγγραφα της έτσι ώστε να είναι καλυμμένη. Συγκεκριμένα αναφέρεται πως η εταιρεία ανανέωσε πρόσφατα το αντίστοιχο έγγραφο λίγες μέρες μετά από αναφορές γιατρών ότι τα νέα iPhone 12 της μπορούν να επηρεάσουν ένα βηματοδότη και γενικά συσκευές που ανταποκρίνονται σε μαγνήτες.

Στα μέτρα ασφαλείας αναφέρεται πως το iPhone 12 πρέπει να έχει τουλάχιστον 15 εκατοστά (6 ίντσες για την ακρίβεια) απόσταση από εσάς ή κάποια συσκευή που ανταποκρίνεται σε μαγνήτες, ενώ το χρησιμοποιείτε απλά. Εάν το κινητό φορτίζει ασύρματα τότε πρέπει να βρίσκεται τουλάχιστον 30 εκατοστά (1 πόδι) μακριά.

Σε διάφορες δοκιμές που έγιναν, διαπιστώθηκε πως ένα iPhone 12 απωθεί ένα βηματοδότη ακόμα και όταν αυτός είναι σε αδράνεια. Δε γνωρίζουμε αν έχουν γίνει περισσότερες έρευνες πάνω στο συγκεκριμένο θέμα, αλλά σίγουρα γνωρίζουμε ήδη αρκετά.

Τα άτομα με βηματοδότη θα αντιμετωπίσουν σίγουρα πρόβλημα αν έχουν το iPhone 12 σε τσέπες πουκαμίσων ή εσωτερικές τσέπες μπουφάν. Κάποιοι αναφέρουν πως αν η συσκευή βρίσκεται εκτός των ορίων που έθεσε η Apple δε θα υπάρχουν προβλήματα. Εμείς προσωπικά δεν θα συνιστούσαμε κάτι τέτοιο. Καλό είναι να αποφύγετε τέτοιες συσκευές εάν εσείς ή κάποιος κοντινός σας άνθρωπος έχει βηματοδότη.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το νέο Tesla Model S θα μπορεί να παίξει Witcher 3 και Cyberpunk 2077 με το gaming PC του

Η Neuralink του Elon Musk έβαλε τσίπ σε μία μαϊμού και τώρα παίζει βιντεοπαιχνίδια

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,830Subscribers