Η Huawei σχεδιάζει να πουλήσει τα brand flagship Mate και P σε άλλες εταιρείες

Οι τρέχοντες εμπορικοί περιορισμοί της Huawei στις ΗΠΑ εμποδίζουν όλους τους βιώσιμους τρόπους να ανταγωνιστεί στη διεθνή αγορά smartphone. Αυτός είναι ο λόγος που πούλησε την sub-brand της, Honor τον Νοέμβριο και γιατί σκέφτεται τώρα να πουλήσει δύο ακόμη περιουσιακά στοιχεία.

Μιλώντας στο , το οποίο ήταν το πρώτο που αποκάλυψε την πώληση της Honor, δύο άτομα με άμεση γνώση της κατάστασης στην Huawei αποκάλυψαν πώς η εταιρεία έχει ξεκινήσει συνομιλίες με τρίτες εταιρείες με σκοπό να πουλήσει τις premium σειρές smartphone της, τα Huawei P και Mate Series.

Οι εν λόγω συζητήσεις βρίσκονται ακόμη στα αρχικά στάδια παρ’όλο που έχουν ξεκινήσει εδώ και μήνες και πραγματοποιούνται μεταξύ της εταιρείας και μιας κοινοπραξίας επενδυτών και διανομέων που υποστηρίζονται από την κυβέρνηση της Σαγκάης.

Σύμφωνα με τις πηγές του Reuters, η Huawei εξακολουθεί να ελπίζει να συνεχίσει να κατασκευάζει τους high-end Kirin chipsets για τις συσκευές, αλλά οι εμπορικοί περιορισμοί των ΗΠΑ περιορίζουν αρκετά τις επιλογές της εταιρείας. Όταν το Reuters επικοινώνησε με την κυβέρνηση της Σαγκάης ώστε να δώσουν ένα σχόλιο για την υπόθεση, ο αντιπρόσωπος δήλωσε πως δεν γνώριζαν τίποτα για όλο αυτό.

Η Huawei άρχισε να “παίζει” με την συγκεκριμένη ιδέα τον Σεπτέμβριο, αν και η εκτίμηση της αξίας των δύο σειρών που έχει τοποθετήσει σε αυτές είναι άγνωστη σε αυτό το στάδιο. Οι πηγές δήλωσαν πώς η εταιρεία δεν έχει λάβει κάποια τελική απόφαση μέχρι στιγμής.

Αντιθέτως η Huawei δήλωσε ότι “Μάθαμε πρόσφατα ότι υπάρχουν αβάσιμες φήμες που κυκλοφορούν σχετικά με την πιθανή πώληση των flagship brand μας. Δεν υπάρχει καμία αξία σε αυτές τις φήμες. Η Huawei δεν έχει τέτοιο σχέδιο.”.

2 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το νέο Tesla Model S θα μπορεί να παίξει Witcher 3 και Cyberpunk 2077 με το gaming PC του

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers