Η LG σταματά την ανάπτυξη τριών κινητών, συμπεριλαμβανομένου και του rollable

Φαίνεται πως οι αρχικές υποθέσεις για τις τύχες του τμήματος κινητών της LG έχουν αρχίσει να γίνονται πραγματικότητα. Η εταιρεία σταματά την ανάπτυξη τριών κινητών, μεταξύ των οποίων είναι και το LG rollable, μια συσκευή η οποία διαφημιζόταν εδώ και περισσότερο από ένα χρόνο.

Και τα τρία smartphones στην ανάπτυξη των οποίων μπήκε τέλος διέθεταν οθόνες OLED. Οι συσκευές λεγόταν ότι θα είναι πρωτοποριακές, ενώ θεωρείται αρκετά πιθανό να επρόκειτο για foldable κινητά. Τα τρία projects που διακόπηκαν ήταν σε ανάπτυξη σε συνεργασία με τη γνωστή εταιρεία οθονών, BOE. Μάλιστα, λέγεται ότι η τελευταία ετοιμάζεται να διεκδικήσει αποζημίωση από την LG για τα έξοδα ανάπτυξης.

Η κυριότερη αιτία αυτής της εξέλιξης δε φαίνεται να είναι άλλη από τα προβλήματα που έχει παρουσιάσει το τμήμα κινητών της LG. Οι πωλήσεις αυτού είναι πολύ χαμηλές τα τελευταία χρόνια και υπάρχει έντονος προβληματισμός στις τάξεις της εταιρείας, ενώ η πιθανότητα κατάργησης του τμήματος είναι μεγάλη. Για να αντιμετωπίσει τα προβλήματα, η εταιρεία έθεσε ως στόχο την κυκλοφορία πρωτοποριακών συσκευών στο μέλλον, όπως το LG rollable, αλλά αυτή η απόφαση ίσως έχει επηρεαστεί από τις χαμηλές πωλήσεις του LG Wing.

Αυτή τη στιγμή είναι άγνωστο το ποσό που θα διεκδικήσει η BOE. Insider αναφέρει πως το κόστος ανάπτυξης για κάθε μοντέλο στην Κορέα είναι περίπου στα 10 εκατομμύρια δολάρια και ότι η LG θέλει να δώσει ένα μικρότερο ποσό στην BOE.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Μεγάλο ψαλίδι στην παραγωγή smartphones από τη Huawei

RTX 3060: Στα επίπεδα της RTX 2070 SUPER, 19% ταχύτερη της 2060

Η Gina Carano δηλώνει πως η Disney της άσκησε Bullying

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers