Διέρρευσαν φωτογραφίες των LG Rollable και LG V70

Όπως ανακοινώθηκε και επίσημα, η LG θα αποσυρθεί από την mobile αγορά κλείνοντας το αντίστοιχο τμήμα της, αφού δεν κατάφερε να έρθει σε συμφωνία εξαγοράς με κάποια εταιρεία. Όπως επίσης γνωρίζουμε, η κορεάτικη εταιρεία θα συνεχίσει να το πουλάει το απόθεμα που της έχει απομείνει. Αυτό που δε γνωρίζουμε, όμως, είναι τι θα γίνει με μερικά “φημολογούμενα” smartphones. Φωτογραφίες των LG Rollable και LG Rainbow έρχονται να αλλάξουν τα δεδομένα.

Η φωτογραφία του πολύ-αναμενόμενου LG Rollable έρχεται με μερικές για την συσκευή. Όπως μαθαίνουμε δεν θα είναι εξοπλισμένο με τον Snapdragon 888 αλλά θα χρησιμοποιεί επεξεργαστή χαμηλότερης ποιότητας, χωρίς να γνωρίζουμε ποιον. Αρκετοί πιστεύουν πως η κυκλοφορία του κινητού δε θα γίνει λόγω της κατάστασης της LG. Η εταιρεία είχε ανακοινώσει στην CES 2021 πως η συσκευή θα κυκλοφορήσει μέσα στο έτος. Τη συγκεκριμένη δήλωση επιβεβαίωσε και εκπρόσωπός της, πρόσφατα.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την φωτογραφία που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο. Η φωτογραφία μας φανερώνει τις διαστάσεις του τηλεφώνου και το μπροστινό μέρος.

φωτογραφία LG Rollable
LG Rollable

Εκτός από την συγκεκριμένη φωτογραφία κυκλοφόρησε και μια που μας αποκαλύπτει το πίσω μέρος του LG Rainbow (V70). Δυστυχώς δεν υπάρχουν πληροφορίες σχετικά με τα χαρακτηριστικά του, παρά μόνο ότι η κυκλοφορία του δε θα γίνει μέχρι τον Ιούνιο του τρέχοντος έτους. Παρακάτω μπορείτε να δείτε την εν λόγω φωτογραφία.

φωτογραφία LG Rollable
LG Rainbow (V70)

Οι φωτογραφίες των LG Rollable και LG V70 μας δείχνουν ότι οι συσκευές είναι έτοιμες, τουλάχιστον σε επίπεδο πρωτοτύπων. Θα έχει ενδιαφέρον, λοιπόν, να δούμε αν όντως θα κυκλοφορήσουν οι συσκευές.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Αποκαλύφθηκαν τα Audi Q4 E-Tron και Q4 Sportback E-Tron

Το νέο Mini John Cooper Works έρχεται με ανανεωμένη εμφάνιση

Resident Evil Showcase: Αποκαλύφθηκαν πληροφορίες για το demo του Resident Evil Village

FIND US ON