Samsung και Oppo θα διεκδικήσουν το μερίδιο της LG στην αγορά

Με την LG να ανακοινώνει επίσημα την έξοδό της από την αγορά των smartphones, φαίνεται πως οι Samsung και Oppo θα κονταροχτυπηθούν για το μερίδιό της στην αγορά. Μπορεί η διαφορά μεγέθους μεταξύ των δύο να εγείρει απορίες, ωστόσο οι αναφορές αυτό υποστηρίζουν.

Για το κλείσιμο του τμήματος κινητών της LG ουσιαστικά αναμέναμε μόνο να ακουστεί από επίσημα χείλη, αφού αποτελούσε μόνιμη οικονομική τρύπα για την εταιρεία. Ο ανταγωνισμός στις high-end συσκευές ήταν μεγάλος απέναντι στις Apple και Samsung, την ώρα που στα χαμηλότερα στρώματα κυριαρχούν οι συσκευές από κινέζικες εταιρείες. Επομένως, αναμένεται να χάσει το κομμάτι που της αντιστοιχούσε στις ακριβές συσκευές από τη Samsung και αυτό των χαμηλότερων συσκευών από την Oppo, που είναι κινέζικη.

Παράλληλα, μεταξύ των εταιρειών που βασίζουν τις συσκευές τους στην πλατφόρμα Android, η LG ήταν από τις πιο αδύναμες, καθώς δεν κατάφερε να ξεπεράσει ούτε το μερίδιο της Huawei στην αγορά, παρά τις καταστροφικές συνέπειες που είχε για αυτή το ban από τις ΗΠΑ.

Η LG έχει υπάρξει μια από τις τρεις κορυφαίες εταιρείες στο χώρο των κινητών και η απώλειά της είναι σημαντική. Ωστόσο, έχει απώλειες οικονομικά από το δεύτερο τρίμηνο του 2015, από τις οποίες φαίνεται πως δεν κατόρθωσε ποτέ να ανακάμψει.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Νέο update στο PlayStation 5 φέρνει βελτιώσεις στο HDR και υποστήριξη 120Hz

Παρουσιάστηκε η νέα Mercedes EQS με 770 χιλιόμετρα αυτονομίας

Ο Michael Keaton επιστρέφει ως Batman στο The Flash [ΕΠΙΣΗΜΟ]

FIND US ON