Αυτή είναι η τελική αφίσα του Spiral με την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας

Όπως ενημερώθηκε το Three Pixels Lab, η τελική αφίσα του Spiral: From the Book of Saw δημοσιεύτηκε και επισημοποιεί την νέα ημερομηνία κυκλοφορίας της ταινίας.

spiral character posterΜερικούς μήνες νωρίτερα, Ο Josh Stolberg, συν-σεναριογράφος του Jigsaw και του Spiral: From The Book of Saw κοινοποίησε σε δημοσίευση του στο Twitter το εκρηκτικό Teaser του επερχόμενου νέου κεφαλαίου από την Κληρονομία του Saw. Αυτό το βίντεο ήταν ένα μόνο ένα ελάχιστο υλικό για το τι θα ακολουθούσε. Πλέον μπορείτε να δείτε το ολοκληρωμένο Trailer της επερχόμενης ταινίας κάνοντας κλικ εδώ, ενώ στο παρών άρθρο μπορείτε να δείτε και το TV Spot της ταινίας που ανέβηκε στο YouTube χάρη στον χρήστη Saw Net.

 

Αφίσα SpiralΗ εκπληκτική μουσική του TV Spot, στο Youtube χάρη στη δημοσίευσή της από τον χρήστη Saw Soundtracks. Στο Three Pixels Lab γνωρίζουμε πως ο οπαδούς του Saw μέσα από το κανάλι του Saw Soundtracks, ανεβάζει όλη τη μουσική των ταινιών, μαζί με δικά του remix και ακυκλοφόρητο υλικό. Τις περισσότερες φορές, μια ανακοίνωση για ένα επερχόμενο project με Κινηματογραφική Διανομή συνοδεύεται με μια ανασφάλεια για την σίγουρη κυκλοφορία του στο σινεμά. Το προγραμματισμένο νέο κεφάλαιο του Saw έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας τις 14 Μαΐου. Η 14η Μαΐου επισημοποιήθηκε ακόμα πιο πολύ, με την τελική αφίσα του Spiral: From The Book of Saw.

spiral character posterΌπως επιβεβαιώνει το Three Pixels Lab από πληροφορίες, η Lionsgate όχι μόνο δεν ακύρωσε ή καθυστέρησε τη πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας σε σενάριο Josh Stolberg και Pete Goldfinger Spiral: From The Book of Saw αλλά την μετέφερε και μια εβδομάδα νωρίτερα!

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για όλα τα τελευταία νέα από το Χώρο του Κινηματογράφου!

Διαβάστε ακόμα: Γιατί οι ταινίες Saw μπορούν να λειτουργήσουν χωρίς τον Tobin Bell

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ο Mads Mikkelsen αποκαλύπτει την παραλίγο σκηνή φιλιού στο Hannibal

Επιτέλους τα Free-to-Play παιχνίδια του Xbox είναι πραγματικά δωρεάν

Hongqi S9: Το κινέζικο hypercar των 1.400 ίππων

FIND US ON