Ο Josh Stolberg μοιράστηκε το νέο Teaser του “Spiral”

Ο Josh Stolberg, συν-σεναριογράφος του Jigsaw και του Spiral: From The Book of Saw κοινοποίησε σε του στο Twitter το νέο εκρηκτικό Teaser του επερχόμενου νέου κεφαλαίου από την Κληρονομία του Saw.

Tobin BellΤις περισσότερες φορές, μια ανακοίνωση για ένα επερχόμενο project με Κινηματογραφική Διανομή συνοδεύεται με μια ανασφάλεια για την σίγουρη κυκλοφορία του στο Σινεμά. Όπως έγινε δηλαδή με την περίπτωση του Free Guy με τον Ryan Reynolds για το οποίο σας ενημερώσαμε σε άρθρο μας. Ή ακόμα και με μια καθυστέρηση της πρεμιέρας της ταινίας, σαν τη περίπτωση του Black Widow. Η Lionsgate όμως που έχει αναλάβει τη διανομή της ταινίας, έκανε μια ανατροπή που θυμίζει το τέλος των ταινιών Saw. Θα μπορούσαν όμως οι ταινίες Saw να λειτουργήσουν χωρίς τον χαρακτήρα του Tobin Bell; Μπορείτε να το μάθετε στο αποκλειστικό άρθρο μας το οποίο κυκλοφόρησε λίγο νωρίτερα από μια επίσημη δήλωση του ηθοποιού που έχει παίξει όλα αυτά τα χρόνια τον John Kramer, όπου δήλωνε ότι στηρίζει την ιδέα κάποιος άλλος συνάδελφός του να παίξει τον εμβληματικό χαρακτήρα του Jigsaw.

goldfinger stolbergΤο 3PL βλέπει ένα twist λοιπόν στο Instagram Teaser του Spiral, όπως ο οπαδός του Saw και YouTuber JIGgameoverSAW ονομάζει το , καθώς κυκλοφόρησε πρώτα αποκλειστικά μέσω των λογαριασμών του Instagram των συντελεστών και των εταιρειών που είναι υπεύθυνες για το marketing της ταινίας. Η Lionsgate όχι μόνο δεν ακύρωσε ή καθυστέρησε τη πρεμιέρα της επερχόμενης ταινίας σε σενάριο Josh Stolberg και Pete Goldfinger Spiral: From The Book of Saw αλλά την μετέφερε και μια εβδομάδα νωρίτερα! Το προγραμματισμένο νέο κεφάλαιο του Saw έχει νέα ημερομηνία κυκλοφορίας τις 14 Μαΐου.

Josh Stolberg Spiral Saw SoundtracksΗ εκπληκτική μουσική του Teaser, βασισμένη στο original theme του Charlie Clouser, σε μια εκτέλεση και remix του David Yousefi, υπάρχει ήδη στο Youtube χάρη στη  της από τον χρήστη Saw Soundtracks. Ο οπαδός του Saw μέσα από το κανάλι του Saw Soundtracks, ανεβάζει όλη τη μουσική των ταινιών, μαζί με δικά του remix και ακυκλοφόρητο υλικό των εργασιών του Clouser. Στο 3PL δεν έχουμε κρύψει τον ενθουσιασμό μας για το επερχόμενο spin off του Saw.

Red Wedding ConceptΜπορείτε να διαβάσετε το αναλυτικό άρθρο μας για όλα όσα γνωρίζουμε μέχρι τώρα για τη νέα ταινία Spiral: From The Book of Saw κάνοντας κλικ εδώ. Μπορείτε παράλληλα να διαβάσετε τις δηλώσεις του σκηνοθέτη Darren Lynn Bousman για τον τόνο και την αισθητική της νέας ταινίας εδώ, ενώ κάνοντας κλικ εδώ μπορείτε να δείτε πρώτοι στη Ελλάδα τις αφίσες που δημιούργησε ο Luke Headland για το Red Wedding σε σενάριο των Josh Stolberg και Pete Goldfinger.

Μείνετε συντονισμένοι στο Three Pixels Lab για περισσότερες ανατροπές από τον κόσμο του Saw που δημιούργησε ο James Wan και ο Leigh Whannell. Διαβάστε όλα τα τελευταία νέα για τα επερχόμενα projects του Wan εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Το δεύτερο ηλεκτρικό αυτοκίνητο της Cupra επιβεβαιώθηκε για το 2024

Η Acer δέχτηκε επίθεση από ransomware “αξίας 50 εκατομμύριων”

Play Store: Νέα λειτουργία μειώνει το χρόνο εγκατάστασης εφαρμογών

FIND US ON

6,187Fans
727Followers
301Followers
1,880Subscribers