Έρχεται νέα ταινία του David O. Russell με τους Robert De Niro, Anya Taylor-Joy και άλλους

Ενώ ακόμη δεν ξέρουμε πάρα πολλά για την επερχόμενη ταινία του David O. Russell για λογαριασμό της New Regency, το Deadline έχει επιβεβαιώσει πως ο Robert De Niro, ο Mike Myers, ο Timothy Olyphant, ο Michael Shannon, ο Chris Rock, η Anya Taylor-Joy, η Andrea Riseborough, ο Matthias Schoenaerts και ο Alessandro Nivola θα είναι στο cast.

Εκτός από αυτούς, στο άτιτλο ακόμη project αυτό, που είναι βασισμένο σε μία πρωτότυπη ιδέα του πέντε φορές υποψήφιου για βραβείο Όσκαρ κινηματογραφιστή, θα συμμετάσχουν επίσης και οι Christian Bale, John David Washington, Rami Malek καθώς και Zoe Saldana. Τα γυρίσματα γίνονται αυτή την περίοδο στην California, με τον Arnon Milchan της New Regency να έχει αναλάβει την παραγωγή μαζί με τους Matthew Budman και Anthony Katagas.

Ο David O. Russell, έχει να κυκλοφορήσει ταινία από το Joy που βγήκε το 2015. Στον πρωταγωνιστικό ρόλο του Joy, είδαμε την Jennifer Lawrence με μία ερμηνεία που της χάρισε υποψηφιότητα για βραβείο Όσκαρ. Η New Regency θα διανείμει τη νέα αυτή ταινία μέσω της συμφωνίας που έχει με την 20th Century Studios.

Ο Robert De Niro και o Matthias Schoenaerts αντιπροσωπεύονται από τη CAA, ο Michael Myers από την WME και την Untitled Entertainment, ο Timothy Olyphant από τη UTA, ο Michael Shannon από τη Range Media και τη CAA, ο Chris Rock από την ICM και την Untitled Entertainment, η Anya Taylor-Joy από τη CAA, την United Talent στο Ηνωμένο Βασίλειο και το δικηγόρο Fred Toczek, η Andrea Riseborough από τη CAA, την Untitled Entertainment, την Independent Talent Group καθώς και τη δικηγόρο Patti Felker και τέλος τον Alessandro Nivola τον αντιπροσωπεύουν η CAA και η Range Media Partners.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers