Doug Liman: Δηλώνει πως οι σύγχρονες ταινίες Bond αντέγραψαν το ύφος του Bourne

bourne identity Doug LimanΟ σκηνοθέτης του Bourne Identity, Doug Liman δε γνωρίζει πώς να αισθάνεται σκεπτόμενος πως οι σύγχρονες ταινίες του James Bond αντέγραψαν το ύφος της ταινίας του. “Πάντα ήθελα να κάνω μια ταινία με τον James Bond, αλλά δεν προσλαμβάνουν Αμερικανούς σκηνοθέτες. Πόσο μάλλον όταν έχεις κάνει μόλις δύο μικρές ανεξάρτητες ταινίες. Τότε δεν υπάρχει καμία περίπτωση να σκηνοθετήσεις μια ταινία για τον James Bond. Πήγα και έφτιαξα το Bourne Identity και μετά την κυκλοφορία του The Bourne Identity, η επόμενη ταινία με τον James Bond που βγήκε ήταν το Casino Royale, το οποίο αντέγραψε πλήρως τον τόνο του Bourne“, δήλωσε ο σκηνοθέτης.

No Time To DieΉμουν σε μια πραγματικά πολύ σουρεαλιστική κατάσταση όταν έφτιαχνα το Bourne, γιατί ήθελα πραγματικά να φτιάξω τον Bond και μετά ο Bond αντιγράφει τον Bourne. Δεν ήξερα πώς να το επεξεργαστώ αυτό. Δεν ξέρω ακόμα πώς να το επεξεργαστώ. Δεν ξέρω αν πήρα αυτό που ήθελα ή δεν πήρα αυτό που ήθελα. Είναι πέρα ​​από την υπολογιστική μου δύναμη να ξέρω πώς να το λάβω. Είναι πιθανώς μια μη ικανοποιητική απάντηση. Το να πω ότι είμαι ενοχλημένος ή κολακευμένος θα ήταν εύκολο, αλλά εξακολουθώ να μπερδεύομαι για το πώς πρέπει να το αισθάνομαι αυτό.”

James BondΟ Doug Liman δήλωσε επίσης για την αντιπαράθεση που είχε με δυο στελέχη της Universal Pictures κατά τη διάρκεια των γυρισμάτων της κατασκοπευτικής ταινίας Bourne Identity: “Είναι ακόμα ένα από τα αγαπημένα μου ενθύμια από την καριέρα μου. Η Universal μου είπε ότι το τέλος ήταν μη ικανοποιητικό και ήθελαν τον Jason Bourne να πολεμήσει 200 ​​άτομα. Είπα στα δύο στελέχη να πάνε να γα… Δυστυχώς, ένα από αυτά τα στελέχη τώρα εργάζεται στο Netflix. Είμαι ακόμα περήφανος που έστειλα αυτό το σημείωμα.”

Ίσως θα σας ενδιέφερε να διαβάστε ακόμα το άρθρο μας για τον Tom Cruise και τον Elon Musk που συνεργάζονται για μία νέα ταινία στο διάστημα, σε σκηνοθεσία Doug Liman.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Ειδικά αντικείμενα από το Black Flag αποκτά το Assassin’s Creed Valhalla

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers