Τέσσερις νέοι ηθοποιοί προστέθηκαν στο “Ambulance” του Michael Bay

Τέσσερις νέοι γνωστοί ηθοποιοί προστέθηκαν στο cast της επερχόμενης ταινίας του Michael Bay, Ambulance. Οι ηθοποιοί αυτοί είναι ο Garret Dillahunt, ο Adolfo Martinez, ο Keir O’Donnell καθώς και η Moses Ingram.

Garret Dillahunt
Ο Garret Dillahunt

Οι τέσσερις αυτοί ηθοποιοί, έρχονται να ολοκληρώσουν το cast το οποίο ήδη περιλάμβανε τους Jake Gyllenhaal, Yahya Abdul-Mateen II και Eiza Gonzalez στη νέα ταινία που είναι βασισμένη στο δανικής παραγωγής Ambulancen (2005). Ενώ ακόμη δεν έχει αποκαλυφθεί τίποτα σχετικά με την πλοκή, γνωρίζουμε πως η επερχόμενη ταινία αισθητικά θα θυμίζει ταινίες δράσης της δεκαετίας του ’90 όπως το Speed (1994) και το Bad Boys (1995).

Το αρχικό σενάριο του Ambulance, έγραψε ο Chris Fedak, ενώ την παραγωγή θα αναλάβουν οι Michael Bay, James Vanderbilt, Bradely Fischer, Will Sherak και Ian Bryce την ώρα που στην ομάδα των εκτελεστικών παραγωγών θα έχουμε τους Michael Kase και Mark Moran. Τη διανομή της ταινίας αναλαμβάνει η Universal και η Endeavor Content αναλαμβάνει το packaging.

Ο Dillahunt, πρόσφατα ολοκλήρωσε τα γυρίσματα από την επερχόμενη ταινία Army of the Dead του Zack Snyder για το Netflix και πρωταγωνιστεί στο Fear the Walking Dead (2015). Επιπλέον, εμφανίστηκε και στο Widows (2018) του Steve McQueen, στη σειρά The Guest Book (2017) του δικτύου TBS, στο Hand of God (2014) του Amazon καθώς και στο The Mindy Project (2012) του Hulu.

A. Martinez
Ο A. Martinez

Τον A. Martinez τον είδαμε πρόσφατα στο ρόλο του Jacob Nighthorse στη σειρά Longmire (2012) για λογαριασμό του Netflix όπως και σε επανεμφανιζόμενους ρόλους στα The Bay (2019) και Queen of the South (2016). Παλιότερα επίσης, είχε εμφανιστεί και στις ταινίες The Cowboys (1972), She-Devil (1989) και Powwow Highway (1989).

Τα πιο πρόσφατα project στα οποία συμμετείχε ο O’Donnell είναι το Into the Dark (2018) του Hulu και το Project Blue Book για το History Channel. Οι πρόσφατες συμμετοχές του σε σειρές, περιλαμβάνουν το Legion (2017), το Fargo (2014) και το Ray Donovan (2013) ενώ οι πρόσφατες συμμετοχές του σε ταινίες περιλαμβάνουν το Wedding Crashers (2005), το The Break-Up (2006), το American Sniper (2014) και άλλα.

Η Moses Ingram έκανε το ντεμπούτο της στις τηλεοπτικές σειρές στο The Queen’s Gambit (2020) του Netflix, με το ρόλο της ως Jolene, που αποτελεί την καλύτερη φίλη της πρωταγωνίστριας, Beth Harmon. Επιπλέον, η ηθοποιός αναμένεται να παίξει το ρόλο της Lady Macduff στο Macbeth της A24 με συμπρωταγωνιστή τον Denzel Washington.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η MediaTek θα επενδύσει 3 δις δολάρια στην έρευνα φέτος

Η Epic Games μαζεύει χρήστες αλλά όχι αγοραστές

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers