Ο Harry Potter επιστρέφει στο Hogwarts με μία νέα σειρά

Η Warner Bros βρίσκεται στα στάδια προγραμματισμού και προπαραγωγής για την δημιουργία μίας νέας σειράς στο κόσμο του Harry Potter. To νέο αυτό project βρίσκεται σε “πρώιμη ανάπτυξη” και όπως φαίνεται θα συμβεί με πρωτοβουλία του HBO MAX.

Έντονες φημολογίες ακούγονται αρκετά χρόνια, αλλά αυτή είναι η πρώτη φορά που μαθαίνουμε κάτι απτό. Από ότι φαίνεται η Warner Bros βρίσκεται ήδη σε συζητήσεις με την J.K Rowling αλλά και με διάφορους συντελεστές έτσι ώστε να αρχίσει να δημιουργείται μία βασική ιδέα, γύρω από την οποία θα εξελιχθεί η νέα σειρά.

harry potter

“Δεν υπάρχει κάτι που να υποδεικνύει ότι θα γυρίσουμε άμεσα σειρά στο κόσμο του Harry Potter”, φαίνεται να δηλώνουν οι ιθύνοντες της Warner Bros, καθώς μιλάμε ακόμα για πολύ πρώιμα στάδια.

Η Warner Bros. διερευνά την ιδέα για περαιτέρω spin-off καθώς οι βασικές ταινίες του Harry Potter έκαναν περισσότερα από 7 δισεκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office.

Σημαντικό ρόλο σε όλο το εγχείρημα φαίνεται πως έχει η συγγραφέας , J.K. Η Rowling, η οποία παραμένει μια ισχυρή παρουσία στο franchise της και έχει λόγο σε όλα όσα αφορούν στην ιδιοκτησία.

Δεν είναι και απίθανο να συμβεί αυτό καθώς πολλές ακριβές παραγωγές έχουν συμβεί τα τελευταία χρόνια στη τηλεόραση. Παρόλα αυτά φαίνεται πως η βασική ιδέα θα προορίζεται γύρω από την χρονική περίοδο που ζει ο αγαπημένος χαρακτήρας ,Harry Potter και όχι σε κάποια άλλη  χρονική στιγμή όπως παραδείγματος χάρη την περίοδο που βρίσκονται οι ταινίες Fantastic Beasts.

Αυτά γνωρίζουμε προς το παρόν για την επερχόμενη και πολύ μελλοντική σειρά στο κόσμο του Harry Potter που όπως φαίνεται ακολουθεί τα βήματα του Franchise του Lord Of The Rings.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η ξεχασμένη Alfa Romeo Giulietta Quadrifoglio ξεπερνάει τα 240 χλμ/ώρα στον Autobahn

Το Telegram θα επιτρέπει στους χρήστες να μεταφέρουν τις παλιές τους συνομιλίες από το WhatsApp

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers