Razer Deathadder V2: Ο βασιλιάς των ποντικών

Το Deathadder V2 είναι το πιο πρόσφατο ποντίκι της Razer και έρχεται να πάρει την θέση του θρυλικού Razer Deathadder. Ένα gaming ποντίκι που αγαπήθηκε ιδιαίτερα από το community, έρχεται στην V2 έκδοσή του. Φέρει καλύτερο εργονομικό σχεδιασμό, οπτικούς διακόπτες και flexible καλώδιο.

Το Razer Deathadder V2 λόγω του ακριβέστατου αισθητήρα στο κάτω μέρος μπορεί να προσφέρει έως και 20.000 DPI. Ασφαλώς, συνεργάζεται και με RGB φωτισμό. Η σύνδεση του ποντικού είναι απλή και λειτουργεί με το που συνδεθεί στον υπολογιστή. Στην άκρη του καλωδίου που είναι μήκους 2 μέτρων υπάρχει το USB βύσμα που τροφοδοτεί το ποντίκι. Όλο το καλώδιο είναι πλήρως ανανεωμένο, πιο ενισχυμένο και αρκετά εύκαμπτο. Κάτι τέτοιο δεν θα δυσκολεύει τις κινήσεις του ποντικιού, δεν θα βάζει αντίσταση κατά το gaming και ασφαλώς δεν θα φθείρεται από τις γωνίες του γραφείου.

Ο εργονομικός σχεδιασμός του Razer Deathadder V2 είναι πάνω κάτω ο ίδιος με τα προηγούμενα Deathadder, ωστόσο με μικρές αλλαγές. Παραμένει ένα πολύ στιβαρό ποντίκι, συμπαγές, ενώ γεμίζει όλη την παλάμη μου. Περισσότερες πληροφορίες όμως για το ποντίκι, μπορείτε να βρείτε στο βίντεο που ακολουθεί:

Αν σας άρεσε η παρουσίασή μας μην ξεχάσετε να αφήσετε ένα like στο βίντεο και να κάνετε subscribe στο κανάλι μας. Μπορείτε επίσης να κάνετε share το βίντεο της παρουσίασης στους φίλους σας.

Περισσότερες πληροφορίες για το Razer Deathadder V2 θα βρείτε στην της εταιρείας. Τέλος, αν σας αρέσουν τα περιφερειακά της Razer, μπορείτε να βρείτε και άλλες παρουσιάσεις αυτών στο threepixelslab.gr. Παρακάτω θα βρείτε μερικές από αυτές:

  • Razer Kraken Ultimate
  • Razer Kraken Tournament Edition
0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η Sony ανακοίνωσε τα παιχνίδια του PS Plus του Φεβρουαρίου για τα PS4 και PS5

Κατατίθεται πατέντα για το Nemesis System των παιχνιδιών Mordor

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers