[GIVEAWAY] Δύο οικονομικά μηχανικά πληκτρολόγια από την Spartan Gear

Μπορεί η εταιρεία Spartan Gear να μην είναι η πιο γνωστή του χώρου και με τα περισσότερα προϊόντα, δεν παύει όμως να παράγει ορισμένες καλές και αξιόπιστες προτάσεις. Δύο από αυτές, είναι τα πληκτρολόγια Spartan Lochos και Spartan Cyclops που έφτασαν στα χέρια μας για μια παρουσίαση.

Τα πληκτρολόγια αφορούν κυρίως σε gamers, μιας και συνδυάζουν χαρακτηριστικά και ύφος που εξυπηρετούν τους απαιτητικούς χρήστες. Πρόκειται για δύο πολύ οικονομικές επιλογές, με μηχανικούς διακόπτες και φωτισμό RGB. Το πληκτρολόγιο Cyclops χρησιμοποιεί τους μηχανικούς μπλε Outemu διακόπτες, ενώ το Lochos χρησιμοποιεί τους μπλε διακόπτες της Xinda. Μπορεί να μιλάμε για δύο διαφορετικές εταιρείες διακοπτών, ωστόσο το feedback που αφήνουν κατά την χρήση τους είναι σχεδόν πανομοιότυπο.

Περισσότερες πληροφορίες για τα δύο πληκτρολόγια μπορείτε να βρείτε και στην παρουσίασή μας στο κανάλι του Three Pixels Lab στο YouTube:

Τέλος, να υπενθυμίσουμε πως μέσω του καναλιού μας τρέχει ένας διαγωνισμός, όπου κάποιος τυχερός θα κερδίσει το Spartan Lochos πληκτρολόγιο. Ακολουθήστε τα βήματα που αναφέρονται εντός του βίντεο και μπείτε στην κλήρωση.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers