Έπεσαν οι servers του Battlefront II μετά τη δωρεάν διανομή από το Epic Games Store

Το Battlefront II είναι ένα εξαιρετικό παιχνίδι στο σύμπαν του Star Wars, με ένα μέτριο μεν story, αλλά με ένα καταπληκτικό Multiplayer. Το παιχνίδι δίνεται αυτό το καιρό δωρεάν από το Epic Games Store, και μπορεί να το πάρει ο καθένας και να το κρατήσει για πάντα στη βιβλιοθήκη του. Βέβαια, όποιος και να το πάρει και να πάει να παίξει Multiplayer, είναι πολύ πιθανό να δει κάποιο κωδικό προβλήματος, είτε 623, είτε 918, είτε 721. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει τίποτα άλλο από το ότι οι servers του παιχνιδιού έχουν πέσει από την υπερβολική ζήτηση.

Σε αργότερο tweet η εταιρεία είπε ότι το πρόβλημα διορθώθηκε, πολλοί όμως ήταν εκείνοι που ακόμα αντιμετώπιζαν προβλήματα σύνδεσης. Βέβαια αξίζει αν αναφέρουμε ότι το παιχνίδι προσφέρει παράλληλα και Double-XP Weekend, το οποίο καλεί και παλιότερους παίκτες πίσω, οπότε δημιουργείται ακόμα μεγαλύτερο πρόβλημα για τους Servers.

Βέβαια, μέχρι να λυθεί το πρόβλημα αυτό μπορείτε να παίξετε μόνοι σας στο single player campaign, το οποίο είναι μέτριο αλλά έχει λίγη δράση,ή να κάνετε προπόνηση στο Instant action που είναι ολόιδιο με το Multiplayer με όλα του ta features, απλά με bots.

Διαβάστε επίσης: Αποκτήστε τα Ancestros, Vampire The Masquerade και 10 ακόμα με μόλις 10€

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,172Fans
727Followers
301Followers
1,870Subscribers