Η Iron Gate επεκτείνεται μετά την επιτυχία του Valheim

Το Valheim αποτελεί ήδη μια τεράστια επιτυχία, αφού μετά από λίγες εβδομάδες κυκλοφορίας έχει ήδη πάνω από 3 εκατομμύρια πωλήσεις. Η εταιρεία πίσω από το παιχνίδι, Iron Gate δεσμεύτηκε να επεκτείνει το studio, ώστε να μπορέσει να συμβαδίσει με το παιχνίδι.

Έχοντας κυκλοφορήσει στις 2 Φεβρουαρίου, το Valheim εκτοξεύτηκε άμεσα στην κορυφή των charts του Steam, σπάζοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο όσο αφορά στους ταυτόχρονους παίκτες και σημειώνοντας υψηλότατες πωλήσεις. Ο συνιδρυτής της Iron Gate, Henrik Törnqvist, ότι στην εταιρεία υπήρχε η πεποίθηση ότι το παιχνίδι θα πουλήσει πολύ καλά, στο βαθμό τουλάχιστον που θα τη συντηρούσε. Ωστόσο, κανένας δεν περίμενε έστω και ένα εκατομμύριο πωλήσεις, πόσο μάλλον τα τρία εκατομμύρια που είδαμε στην πορεία.

Αυτή τη στιγμή, η Iron Gate αποτελείται από μόλις πέντε άτομα. Η συντήρηση ενός παιχνιδιού τόσο μεγάλου όσο είναι πλέον το Valhmeim θα ήταν πολύ δύσκολη από μια τόσο μικρή ομάδα. Για αυτό το λόγο, ο Törnqvist επιβεβαίωσε ότι η εταιρεία θα προσλάβει άτομα. “Αυτή τη στιγμή ξεκινάμε τη διαδικασία. Ναι, θα υπάρχουν περισσότερα άτομα για να τα βγάλουμε πέρα με όλα, επειδή έχουμε φτάσει στο όριο όσων μπορούμε να κάνουμε.”

Η επιτυχία του Valheim είναι μια πολύ όμορφη ιστορία, αφού ουσιαστικά μια μικρή ομάδα ανθρώπων κατάφερε κάτι που έμοιαζε ακατόρθωτο. Και θα ήταν ακόμα πιο όμορφο να δούμε την εταιρεία να διατηρεί το momentum αυτό.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers