Arctic MX-5: Εντοπίστηκε στο Amazon η νέα θερμοαγώγιμη πάστα της Arctic

Η νέα Arctic MX-5 θερμοαγώγιμη πάστα εντοπίστηκε πρόσφατα στο ηλεκτρονικό κατάστημα του Amazon UK. Μπορεί η εταιρεία να μην έχει αναφέρει τόσο καιρό τίποτα και να μην έχουν διαρρεύσει πληροφορίες, όμως όπως όλα δείχνουν ετοιμάζεται εδώ και καιρό ο διάδοχος της θρυλικής MX-4.

Η θερμοαγώγιμη πάστα Arctic MX-4 υπάρχει στην αγορά εδώ και αρκετά χρόνια και σίγουρα βρίσκεται εντός των συστημάτων χιλιάδων gamers ανά τον κόσμο. Πρόκειται για μια αρκετά αξιόπιστη πάστα που σίγουρα διατηρεί τα συστήματά μας σε ικανοποιητικές θερμοκρασίες. Πλέον, φαίνεται πως ήρθε η εποχή για αλλαγή, μιας και η Arctic MX-5 εντοπίστηκε στο Amazon UK προς πώληση. Το προϊόν εντοπίστηκε να πωλείται σε σωληνάριο των 4 γραμμαρίων έναντι £13,59 (με φόρο), που μεταφράζεται σε περίπου 15,27€ με την τωρινή ισοτιμία. Χωρίς να έχουμε περισσότερες πληροφορίες για το προϊόν, όπως η σύστασή του, περιμένουμε να δούμε αν ισχύει τουλάχιστον η προαναφερθείσα τιμή.

Arctic MX-5

Για την κυκλοφορία της πάστας, το Amazon UK είχε ορίσει την ημερομηνία 15 Μαρτίου 2021 ως ημερομηνία αποστολής της. Οπότε, βασιζόμενοι σε κάτι τέτοιο μπορούμε να υποθέσουμε πως κάπου εκεί κοντά αναμένεται να κυκλοφορήσει επίσημα από την εταιρεία.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers