Η εφαρμογή του Netflix στις συσκευές Android υποστηρίζει πλέον “ήχο ποιότητας στούντιο”

Το Netflix, αναβάθμισε τον ήχο του περιεχομένου του στις συσκευές Android. Ο κολοσσός του Streaming, μέσω δημοσίευσης στο επίσημο blog της εταιρείας, δεσμεύτηκε ότι πλέον οι συνδρομητές του θα έχουν τη δυνατότητα να παρακολουθούν τις αγαπημένες τους ταινίες και τις αγαπημένες τους εκπομπές με “υπέροχο ήχο“. Η κίνηση της εταιρείας, είναι πολύ σοφή, καθώς πλέον, όπως σαν ενημερώσαμε σε παλαιότερο άρθρο μας που μπορείτε να διαβάσετε εδώ, το Netflix ξεπέρασε τους 200 εκατομμύρια συνδρομητές. Οπότε σαν μία επιχείρηση που σέβεται και νοιάζεται για τους καταναλωτές της, πρέπει να συνεχίσει να αναβαθμίζεται για να κρατήσει μια κυρίαρχη θέση σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

Ταινίες και σειρέςΗ εφαρμογή Android του Netflix, υποστηρίζει πλέον μια προέκταση του HE-ACC με MPEG-D DRC (xHE-AAC). Η αναβάθμιση αφορά μόνο στις έξυπνες συσκευασίες που τρέχουν έκδοση Android 9 ή μεταγενέστερη αυτής. Με απλά λόγια, αυτή η νέα τεχνολογία ήχου μπορεί να προσφέρει στους συνδρομητές της υπηρεσίας του Netflix που κάνουν χρήση της εφαρμογής του μέσα από συσκευές Android, “ήχο ποιότητας στούντιο“, καθώς ο ήχος πλέον θα μεταβάλλεται ανάλογα. Χάρη στη παραπάνω κωδικοποίηση, πλέον έχουμε στη διάθεσή μας καλύτερο έλεγχο δυναμικής εμβέλειας και διαχείριση έντασης, αποκτώντας έτσι την καλύτερη ποιότητα ήχου, ανεξάρτητα από το τι παρακολουθούμε και σε ποιο χώρο το παρακολουθούμε. Για παράδειγμα, πλέον θα έχουμε αξεπέραστη εμπειρία ήχου, ακόμα και σε χώρους με πολύ θόρυβο.

netflixΑξίζει να αναφέρουμε σε αυτό το σημείο, πως οι χρήστες iOS συσκευών, έχουν ήδη στη διάθεσή τους την παραπάνω λειτουργεία στις συσκευές τους, από την κυκλοφορία του iOS 13 το 2019. Με το Netflix να κυκλοφορεί μία νέα ταινία την εβδομάδα για όλο το 2021, φαντάζει να είναι η κατάλληλη περίοδος να αξιοποιήσουμε πλήρως αυτή τη νέα λειτουργεία της υπηρεσίας. Μπορείτε να δείτε όλες της ανακοινωμένες ταινίες που θα κυκλοφορήσουν στο Netflix το 2021 στο άρθρο μας εδώ, ενώ αν θέλετε, μπορείτε να θυμηθείτε τις πιο επιτυχημένες και γνωστές ταινίες του 2020 εδώ.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

Η BMW M8 Gran Coupe των 809 ίππων ξεπερνάει τα 330 χλμ/ώρα

Αυτά είναι τα χαρακτηριστικά της αρχιτεκτονικής Zen 3 της σειράς Ryzen 5000 Mobile

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers