Η εξωφρενική τιμή της MGM για τη διανομή του νέου James Bond μέσω streaming

MGM HoldingsΗ MGM κάποια στιγμή σκέφτηκε τη διανομή της νέας ταινίας του James Bond μέσω υπηρεσιών streaming. Η προσφορά που έθεσε όμως η εταιρεία για τη διανομή του No Time To Die σε αυτό το σύγχρονο και ταχέως αναπτυσσόμενο μέσω διανομής, ήταν αρκετά μεγάλη. Μέχρι αυτή τη στιγμή, η επερχόμενη ταινία του 007, μετά από πολλές καθυστερήσεις, όπως σας ενημερώσαμε με άρθρο μας νωρίτερα, να κυκλοφορήσει τελικά στις 8 Οκτωβρίου 2021 μέσω της παραδοσιακής κινηματογραφικής διανομής.

No Time To DieΣύμφωνα λοιπόν με μια αναφορά του Variety (βασισμένη σε άρθρο που διαβάσαμε πρώτη φορά στο Bloomberg), φαίνεται ότι υπήρχε μια προσφορά από την MGM σχετική με τη πιθανή διανομή της πιο πρόσφατης ταινίας του 007 σε πλατφόρμες streaming. Ονόματα όπως η Apple και το Netflix περιλαμβάνονται στην αναφορά των εταιριών που θα μπορούσαν να αποκτήσουν τα δικαιώματα της ταινίας, αλλά δεν είναι σαφές εάν ξεκίνησαν συνομιλίες για τη πώληση της σε οποιαδήποτε από τα μέσα ροής που προφέρουν οι προαναφερθέντες εταιρείες. Ομοίως δεν είναι σαφές εάν οι παραγωγοί του No Time To Die Barbara Broccoli και Michael G. Wilson, που ελέγχουν τα δικαιώματα μέσω της Eon Productions, προχώρησαν σε ανακοίνωση της παραπάνω προσφοράς στους πιθανούς πελάτες.

James BondΗ εξωφρενική προσφορά λοιπόν της MGM για τη διανομή της επερχόμενης ταινίας του αγαπημένου πράκτορα James Bond στις υπηρεσίες streaming, έφτανε τα 600 εκατομμύρια δολάρια! Οι εκπρόσωποι της MGM απέρριψαν την πιθανότητα το No Time to Die να καταλήξει σε μια υπηρεσία streaming, ενώ παράλληλα δήλωσαν μέσω του Variety τα εξής: “Δεν σχολιάζουμε φήμες. Η ταινία δεν είναι προς πώληση. Η κυκλοφορία της ταινίας έχει αναβληθεί έως τον Απρίλιο του 2021 για να διατηρηθεί μια κινηματογραφική εμπειρία για τους θεατές.” Αυτό έγινε βέβαια πριν η ταινία δεχτεί άλλη μια καθυστέρηση με νέα ημερομηνία, όμως η απόφαση της MGM να αναβάλει εκ νέου τη κυκλοφορία της ταινίας, δείχνει μέχρι τώρα ότι το No Time Time Die προορίζεται να έχει μια κινηματογραφική διανομή και πως απλά η εταιρεία περιμένει τη κατάλληλη στιγμή για αυτό.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers