Ημερομηνία κυκλοφορίας και αφίσα κυκλοφόρησαν για το Army of the Dead του Snyder

Το Justice League, δεν είναι η μόνη ταινία του Zack Snyder που θα κυκλοφορήσει μέσα στους ερχόμενους μήνες. Ενώ όλη η προσοχή στρέφεται προς την κυκλοφορία του πολυαναμενόμενου Snyder Cut του Justice League στο HBO Max στις 18 Μαρτίου, το Netflix ανακοίνωσε πως το Army of the Dead, η νέα zombie ταινία του σκηνοθέτη των 300 (2006), θα κυκλοφορήσει στις 21 Μαϊου 2021, αποκαλύπτοντας το πρώτο poster της ταινίας.

Snyder Cut Poster 3
Η τρίτη αφίσα του Snyder Cut.

Γραμμένο από τους Snyder, Shay Hatten και Joby Harold και βασισμένο σε πρωτότυπη ιστορία του πρώτου, το Army of the Dead συνδυάζει το είδος του zombie apocalypse με το είδος της ληστείας. Η ιστορία περιστρέφεται γύρω από μία ομάδα μισθοφόρων που αποφασίζουν να ρισκάρουν τις ζωές τους, τολμώντας να μπουν στην πόλη του Las Vegas, που είναι σε καραντίνα -την πόλη στην οποία ξέσπασε το zombie apocalypse- για να καταφέρουν να κάνουν τη μεγαλύτερη ληστεία στην ιστορία.

Το cast της ταινίας, περιλαμβάνει τους Dave Bautista, Ella Purnell, Omari Hardwick, Ana De La Reguera, Theo Rossi, Matthias Schweighöfer, Nora Arnezeder, Hiroyuki Sanada και Garret Dillahunt. Αρχικά, στην ομάδα των πρωταγωνιστών, ήταν και ο κωμικός Chris D’Elia, παρόλα αυτά ύστερα από αναφορές για σεξουαλική παρενόχληση αφαιρέθηκε από το cast και ο σκηνοθέτης αντικατέστησε τον χαρακτήρα του με την Tig Notaro, ξαναγυρίζοντας μερικές σκηνές, βάζοντας έτσι την ηθοποιό του Star Trek: Discovery (2017) στην ταινία.

Army of the Dead Poster
Η αφίσα του Army of the Dead.

Το Army of the Dead επαναφέρει τον Zack Snyder στο είδος των zombie για πρώτη φορά μετά από το σκηνοθετικό ντεμπούτο του, το Dawn of the Dead (2004) με σενάριο του James Gunn. Μετά από αυτό, ο Snyder κατάφερε να δημιουργήσει για τον εαυτό του ένα όνομα ενός ταλαντούχου κινηματογραφιστή, με ταινίες όπως τους 300 (2006) και το Sucker Punch (2011). Συνεχίζοντας τη σκηνοθετική πορεία του, ανέλαβε να χτίσει ένα ενωμένο κινηματογραφικό σύμπαν για τη DC -το λεγόμενο DC Extended Universe– με το Man of Steel (2013) και το Batman v Superman: Dawn of Justice (2016). Στη νέα αυτή ταινία, θα δούμε τον Snyder να δουλεύει ανεξάρτητα για πρώτη φορά, κάτι το οποίο δίνει μία επιπλέον γοητεία στο επερχόμενο Netflix Original.

Η streaming υπηρεσία, είναι αισιόδοξη όσον αφορά στην προοπτική δημιουργίας franchise από το Army of the Dead, καθώς έχει τελειώσει ήδη η διαδικασία παραγωγής από μία prequel σειρά, που θα επικεντρώνεται στον χαρακτήρα του Schweighöfer. Ο Schweighöfer έγραψε το σενάριο καθώς και σκηνοθέτησε όλα τα επεισόδια αυτής της σειράς, στην οποία συμμετέχει κα η Nathalie Emmanuel, ήδη γνωστή για το ρόλο της στο Fast and Furious franchise. Η σειρά αυτή, που περιγράφεται ως “πολύγλωσση” θα κάνει την πρεμιέρα της αργότερα μέσα στο 2021.

0 ΣΧΟΛΙΑ
Feedbacks
Εμφάνισε όλα τα σχόλια

READ MORE

FIND US ON

6,169Fans
727Followers
301Followers
1,850Subscribers