AOC 24G2U/BK: Είναι το καλύτερο budget gaming monitor της αγοράς;

Το AOC 24G2U/BK gaming monitor βρέθηκε στα χέρια μας και δεν γινόταν να μην σας το παρουσιάσουμε. Πρόκειται για ένα απίστευτο budget monitor, με χαρακτηριστικά που βοηθούν τους gamers.

Η οθόνη απλώνεται πάνω σε ένα IPS panel 24 ιντσών και με ανάλυση 1920×1080. Ρυθμό απόκρισης έχει 1ms ενώ ρυθμό ανανέωσης τα 144Hz. Πρόκειται για ένα πολύ ισχυρό monitor με δυνατά χαρακτηριστικά και προσιτή τιμή.

Στα της εξωτερικής εμφάνισης έχουμε ένα ιδιαίτερο monitor και ένα από τα πιο όμορφα στην κατηγορία. Συνδυάζει μαύρα και κόκκινα χρώματα που παραπέμπουν σε έντονο gaming και εκρηκτικές καταστάσεις. Ως συνήθως, θα βρούμε στο μπροστά μέρος το λογότυπο της εταιρείας, ενώ δεσπόζει και στο πίσω μέρος της οθόνης ψηλά. Η πλάτη της οθόνης αποτυπώνει τον όρο του gaming με κάθε λεπτομέρεια. Κόκκινα φώτα, σκισίματα και γωνίες σε βαθμό που σε καθηλώνουν με το ύφος που ακολουθεί ο σχεδιασμός.

Η βάση της είναι αρκετά στιβαρή, με μοντέρνο σχεδιασμό. Έχει ορισμένες γωνίες που της προσδίδουν ένα πιο επιθετικό ύφος, ενώ επιτρέπει και πλήρη περιστροφή. Το κέντρο του κορμού της βάσης υπάρχει μια τρύπα για να περνούν τα καλώδια και να κρύβονται, και πραγματικά το βρήκα πολύ λειτουργικό σαν χαρακτηριστικό.

Περισσότερα για το AOC 24G2U/BK gaming monitor θα βρείτε στο βίντεο review από το κανάλι μας στο YouTube:

Αν σας άρεσε το βίντεο μην ξεχάσετε να κάνετε subscribe στο κανάλι μας, για να ενημερώνεστε πρώτοι για κάθε νέο βίντεο.

Τέλος, περισσότερες πληροφορίες για την οθόνη της AOC μπορείτε να βρείτε από την επίσημη ιστοσελίδα της εταιρείας.

READ MORE

FIND US ON

6,170Fans
727Followers
301Followers
1,820Subscribers